Join Us On Facebook

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.


Προς

κ. Διευθύντρια Κ.Κ.Κ.
κ. Προϊστάμενο Οικονομικού
κ. Προϊστάμενη Γραμματείας 
κ. Αρχιφύλακα 
κ.Αναπληρωτές Αρχιφύλακες
Γραφείο κ. Υπουργού Δικαιοσύνης

Κοιν. 
Ο.Σ.Υ.Ε. 
Μέλη Σωματείου 



Έχοντας αναγκαστικά ανεχτεί εν πολλοίς και επί μακρόν την έλλειψη προσωπικού και την διάλυση του τμήματος φύλαξης οι παλαιότεροι εργαζόμενοι πορευτήκαμε σε δύσκολες συνθήκες, συνθήκες εγκατάλειψης υπηρεσιακής και πολιτικής, ιδιαίτερα το προσωπικό φύλαξης και κάναμε συμβιβασμούς προσδοκώντας βελτίωση της κατάστασης. Αυτή η βελτίωση αναμέναμε να ξεκινήσει με την έλευση των εργαζομένων από άλλες υπηρεσίες (κινητικότητα), που θα κάλυπταν θέσεις διοικητικού προσωπικού και φυσικά οι εργαζόμενοι της πρώην δημοτικής αστυνομίας που θα κάλυπταν το διαλυμένο τμήμα φύλαξης. Η κινητικότητα για την κάλυψη των κενών θέσεων στα τμήματα φύλαξης απέτυχε σχεδόν για όλες τις φυλακές εκτός από τις φυλακές της Αττικής. Η κάλυψη των οργανικών θέσεων στο Κ.Κ.Κ. ξεπερνάει το 90% , όπως προκύπτει από το τελευταίο οργανόγραμμα, που δεν έχει ουσιαστικές διαφορές από το προηγούμενο. Οι αριθμοί αν και πλασματικοί ευημερούν, οι εργαζόμενοι στη φύλαξη όχι.

Εγκαίρως κάναμε προτάσεις τόσο για την υποδοχή όσο και για την απορρόφηση των νέων συναδέλφων, των οποίων η περιπέτεια οικονομικά και διαδικαστικά δεν έχει τέλος. 

Εγκαίρως κάναμε προτάσεις για την ορθή διαχείριση και εξοικονόμηση προσωπικού. Εγκαίρως προειδοποιήσαμε για τον κίνδυνο αποσύνθεσης και διάχυσης του προσωπικού φύλαξης.

Παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε από κοινού πολλές φορές, αλλά και παρά τις προτάσεις που κάναμε – με αρκετές εκ των οποίων ήσασταν και ήμασταν σύμφωνοι – πιστεύουμε ότι ακόμα δεν έχει γίνει κατανοητή από όλους - Υπουργείο, τμηματάρχες - η ανάγκη για λύση του βασικότερου προβλήματος που έχει ο «πνεύμονας» της φυλακής, δηλαδή οι εργαζόμενοι του τμήματος φύλαξης.

Τρανταχτό παράδειγμα η απάθεια που στελέχη του καταστήματός μας αντιμετωπίζουν την καθυστέρηση δαπάνης 2.500 ευρώ για την συμπληρωματική αγορά οπτικών μέσων(κάμερες) η οποία θα εξοικονομούσε για την υπηρεσία τουλάχιστον 300 βάρδιες ανά μήνα. Τρανταχτό παράδειγμα απαξίας από μεριάς του Υπουργείου, ότι δεν έχει αποσταλεί ακόμα στο κατάστημα η έγκριση σχετικής δαπάνης για την πέραν του πενθημέρου εργασία για το πρώτο 6μηνο του 2015, αλλά και το οργανόγραμμα παρωδία. Τρανταχτό παράδειγμα, αντί να μειώνονται τα (20.000+) ρεπό ή έστω να σταθεροποιούνται οι περικοπές στα ρεπό, αυξάνονται και μαζί συσσωρεύονται κανονικές άδειες (μ.ο. 40 ημέρες). Μαζί και το πλεόνασμα ανασφάλειας από τις παρ’ ολίγον εκρήξεις βαρελιών.

Δυστυχώς αυτά και άλλα πολλά παραδείγματα (προεκλογικής σκοπιμότητας, εργασιακής απαξίας) τρανταχτά και τραγικά, που συνθέτουν το πάζλ της εγκατάλειψης των εργαζομένων της φύλαξης, δεν μας επιτρέπουν να αντιδράσουμε με διαλλακτικότητα, παρ’ όλο που στο πρόσωπό σας και στο πρόσωπο ορισμένων εκ των προϊσταμένων «βλέπουμε» την επίπονη προσπάθεια για βελτίωση συνολικά της κατάστασης. Δυστυχώς!!!

Καλούμε εσάς, τους αναπληρωτές σας, τους προϊσταμένους φύλαξης και αναπληρωτές τους, έως το τέλος του μήνα να λάβετε τις απαραίτητες αποφάσεις και μέτρα ώστε το πρόγραμμα υπηρεσιών του φυλακτικού προσωπικού να μην υπερβαίνει τις νόμιμες 34 ½ ώρες και να ακολουθεί 48ωρη ανάπαυση.

Σας καλούμε να θέσετε το σύνολο του φυλακτικού προσωπικού χωρίς διακρίσεις με ισονομία και ισοτιμία, αποκλειστικά στην άσκηση καθηκόντων φύλαξης, προκειμένου να διαφυλάξετε το δικαίωμα της ανάπαυσης όλων των εργαζομένων, ειδάλλως θα στραφούμε και νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε εντολή ανάληψης υπηρεσίας που γι’ αυτή δεν θα έχει εκδοθεί αντίστοιχη οικονομική αποζημίωση βάσει των Κ.Υ.Α. θα θεωρείται προδήλως παράνομη θα καταγγέλλεται και δεν θα εκτελείται.

Για μια ακόμη φορά καλούμε το υπουργείο Δικαιοσύνης ,την πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία τους διευθυντές αναπληρωτές διευθυντές ,αρχιφύλακες και τους αναπληρωτές τους να πράξουν όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία ,αλλά και να μην υπερβαίνουν τις ώρες νυχτερινής και εξαιρέσιμης απασχόλησης.

55 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με μεγάλη χαρά και άλλη τόση ανακούφιση βλέπω επιτέλους τη διοίκηση του σωματείου να στέκεται μετά από πολύ καιρό στο ύψος των περιστάσεων και να κάνει πράξει την απόφαση που είχε λάβει η γενική συνέλευση με την οποία είχε εξουσιοδοτήσει το διοικητικό συμβούλιο να προχωρήσει σε αγωγές κατά παντός υπευθύνου εάν δεν αλλάξει κάτι (που δεν έχει αλλάξει) όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες του φυλακτικού προσωπικού και ειδικότερα την απόδοση των απαραίτητων ημερών ανάπαυσης σύμφωνα με όσα προβλέπει ο ΝΟΜΟΣ. Είναι επίσης γεγονός ότι το φυλακτικό προσωπικό του καταστήματος κράτησης κορυδαλλού έχει κάνει και κάνει ακόμα και σήμερα υπεράνθρωπες προσπάθειες για την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος με αυταπάρνηση, αυτοθυσία και επαγγελματισμό. Τα όρια όμως έχουν προ πολλού ξεπεραστεί η υπομονή, και το φιλότιμο μας έχουν φτάσει πλέον σε σημείο που δεν πρέπει να κάνουμε πίσω. Χαιρετίζω την πρωτοβουλία και περιμένω τα αποτελέσματα της. Μακάρι οι υπεύθυνη της Λεωφόρου Μεσογείων να ανοίξουν επιτέλους τα αυτιά τους.
Γκοβίλας Δημήτριος

Ανώνυμος είπε...

Ας αρχίσουμε με εσένα τότε, δώσε την παραίτησή σου και γύρνα σε απλό φύλακα και όχι στο ιατρείο...
Όχι βέβαια όπως ήσουν, με όλες τις βάρδιες του μήνα φτιαγμένες όπως σε βολεύει εσένα... (δίνοντας πάπυρο αντί για σημείωμα εξυπηρέτησης μιας βάρδιας)
Ότι κάτσει !!!
Γ.Β.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς αυτό θέλουν, να φάμε τα μουστάκια μας
Καλά το πάτε, ακριβώς αυτό θέλουνε
Δεν δίνω μία αν έρθει κανείς μέσα η βγουν όλοι έξω στην γραμματεία
Το μόνο που με νοιάζει είναι να παίρνω τα ρεπό μου
Αν μπορώ να παίρνω τα ρεπό μου ας βγείτε όλοι έξω στην γραμματεία, το έχω και μόνος μου

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε να πάμε μια βόλτα στο γραφείο προσωπικού, να δούμε πόσοι έχουμε κάνει αίτηση για μετάταξη; ε;;;

Ανώνυμος είπε...

πιο ευκολο να μετρησεις αυτους που δεν εχουν κανει...Π.Γ

Ανώνυμος είπε...

Ρε οι ιδιοι που φωναζετε οι ιδιοι πατε ζητατε υπηρεσιες
εσεις οι ιδιοι παιρνετε ττης αναρρωτικες την μια μετα την αλλη
το καλοκαιρι εσεις οι ιδιοι δεν θα γυρίσετε στην ωρα σας και θα παρετε παραταση...
παρτε σφουγγαριστρα να μαζεψετε τα σαλιας λοιπον και μην γινεστε περισσοτερο ξεφτιλα απο οτι ειστε

Ανώνυμος είπε...

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από δάχτυλό μας, εγώ θα ήθελα να φύγω από "εχτές" μέσα απο τις φυλακές, και δεν κρύβω ότι έχω βάλει και βύσμα, ο οποίο μάλλον δεν ήταν το κατάλληλο για να είμαι ακόμα εδώ.
Εγώ δεν κατηγορώ αυτούς που είναι έξω, και ε΄γω θα ήθελα να βγώ.
Τουλάχιστον όμως όσο είμαστε μέσα να μπορούμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή υπηρεσία και κανα ρεπό για να ξεκουραζόμαστε και να τελειώνουμε τις υποχρεώσεις που έχουμε εκτός φυλακής.

Ανώνυμος είπε...

... Η κάλυψη των οργανικών θέσεων στο Κ.Κ.Κ. ξεπερνάει το 90% , όπως προκύπτει από το τελευταίο οργανόγραμμα, που δεν έχει ουσιαστικές διαφορές από το προηγούμενο. Οι αριθμοί αν και πλασματικοί ευημερούν, οι εργαζόμενοι στη φύλαξη όχι...

Και γιατί κύριοι του σωματείου δεν προτάξατε τα στήθη σας να βγούν τα σωστά νούμερα; Τώρα κατόπιν εορτής φωνάζεται;
Κάποιος μας εμπαίζει μου φαίνεται !!!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δεν γουστάρει να δηλώσει παραίτηση ρε...
Τι να πούμε και εμείς που μας έφεραν με το ζόρι;
Δεν γουστάρω να δουλεύω σαν ζώο επειδή εσύ δεν γουστάρεις και θες να φυγεις !!!

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπα και παραπάνω, έτσι δείξτε το επίπεδό σας.
Πλακωθείτε μεταξύ σας και αφήστε το σωματείο να παίζει στις πλάτες σας.
Δεν καταλαβαίνεται ότι το κάνουν επίτηδες για να μας φέρουν σε αντιπαράθεση ;

Ανώνυμος είπε...

αυτο καταλαβες ρε μεγαλε..οτι θελουν να μας φερουν σε αντιπαραθεση??ποιους με ποιους??και γιατι???διαβασες η ετσι γραφεις

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός ο Γ.Β. είναι μεγάλος προβοκάτορας.Στο παρελθόν έκανε λάθη το Σωματείο αλλά τώρα κοιτάμε μπροστά...Άψογη η ανακοίνωση του...Ελπίζουμε να μη μείνει στα λόγια.
Οι προβοκάτορες ας φτύσουν στον καθρέπτη πριν να σχολιάζουν.Έτσι κι αλλιώς το έχει αυτό μία μικρή μειοψηφία Σωφρονιστικών που ποτέ δεν κάνουν τίποτα αλλά απλά κάθονται και κλαίγονται για την κατάσταση και όταν κάποιος πάει να κάνει κάτι συνδικαλιστικά τον κατακρίνουν κιόλας...
ΣΙΩΠΗ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΕΣ;;; ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΓΑΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ;;;
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

δεν παει αλλο..τι δεν καταλαβαινουν

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Γ.Β. έλα στο ιατρείο στη θέση μου και εγώ παραιτούμε όχι αύριο τώρα από το ιατρείο. Και όσον αφορά τις βάρδιες δείξουμε έναν που δεν κάνει ότι βάρδια επιθυμεί . Υ.Γ και αν θες να κάνεις κριτική φιλαράκι να την κάνεις επώνυμα όχι με αρχικά. Δ.Γ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστό, μπράβο !!! είσαι και συνδικαλιστής τρομάρα σου (Δ.Γ) !!! Δεν βλέπεις την καμπούρα σου , βλέπεις των άλλων !!!
Είναι απάντηση ρε αυτή; (δείξε μου έναν που δεν κάνει ότι βάρδια επιθυμεί ;) Άρα το κάνεις και μετά βγαίνεις να ζητάς ρέστα;
Ένας πουθενάς είσαι και εσύ !!!
(Έλα στην θέση μου στο ιατρείο; Αφού είναι τόσο χάλια γιατί δεν φεύγεις ;;; χαχαχαχα πουθενά !!! ε πουθενά !!! Ακριβώς ότι λέμε πιο πάνω !!!)

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκι αν εγώ είμαι πουθενάς εσύ τι είσαι; Δε θα πέσω στο επίπεδο σου γιατί τόσο χαμηλά που είναι δεν μπορώ να το φτάσω εγώ ο πουθενάς εσύ που είσαι σημαντικός γιατί δεν γράφεις επώνυμα να δουν και οι υπόλοιποι το πόσο σημαντικό πρόσωπο είσαι. Εγώ ο πουθενάς ναι είμαι και συνδικαλιστής γιατί θέλω να παλεύω για τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων όπως έκανα πάντα και όπως θα κάνω πάντα εσύ γιατί δε μας λες τι έχεις κάνει μέχρι σήμερα; Καλή η κριτική φίλε αλλά η συμμετοχή είναι ακόμη καλύτερη (αν καταλαβαίνεις τη σημαίνει αυτό)

Ανώνυμος είπε...

Άστε τα συμφέροντα τα δικά μας στα δικά μας χέρια κύριε συνδικαλιστά !!! Καλά σας τα λέει ο φίλος πιο πάνω... Πρώτα ζητάτε πόστο, φτιάχνετε βάρδιες και μετά παλεύετε για τα συμφέροντά μας !!!
Μπορεί να είμαστε ακόμα πολύ νέοι σε σχέση με εσάς αλλά δεν τρώμε κουτόχορτο !!! Αφήστε μας μόνους μας να παλέψουμε γιατί σαν εσάς, μπουχτίσαμε !!!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να είμαστε λίγο καιρό αλλά δεν μπήκαμε πρώτη φορά δημόσιο μην το ξεχνάτε...
Το ψάχνουμε όσο παίρνει περισσότερο !!!
Όσο για εσάς κύριε Δημήτρη, για συνδικαλιστής με τέτοιες απαντήσεις... Κρατήστε το πόστο στο Ιατρείο, σας πάει καλύτερα !!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάνε οι "παλιοί" , είναι ότι τα νέα παιδιά πλέον είναι πλειοψηφία !!!
Αν επιλέξουμε να κινηθούμε προς όποια κατεύθυνση μας συμφέρει απλά θα πάρουμε το παιχνίδι !!!
Όσο για οποιονδήποτε συνδικαλιστή νομίζει ότι μας έχει του χεριού του, πλανάτε ...

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να το κάνετε και σας εύχομαι καλή επιτυχία εγώ δεν είμαι παλιός ούτε έχω διοικήσει το σωματείο. Αλλά αν κάποιοι θεωρείται ότι μπορείτε να τα καταφέρεται καλύτερα εγώ στην άκρη και σας στηρίζω!
! Υ.Γ. πάντως δεν είναι καθόλου δίκαιο να γράφεται ότι γράφεται πίσω από τον μανδύα την ανωνυμίας .

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά το πόστο καλέ μου φίλε ποιο πάνω μου ζήτησαν να πάω και αυτό λόγω του πτυχίου που έχω αλλά προφανώς αυτό δεν το ήξερες . Όταν όμως εμείς ζητούσαμε άτομα κανένας δεν ήθελε να έρθει οπότε δεν μπορείτε να με κατηγορείται τώρα για κάτι που δεν έχω κάνει. Επίσης δεν θεωρώ ότι έχω κάποιον του χεριού μου ούτε θέλω τέτοιους ανθρώπους να με επιλέγουν για εκπρόσωπο τους . Οποίος είναι έξω από το χορό ξέρει να λέει πολλά τραγούδια…..

Ανώνυμος είπε...

Σε όλους προφανώς ζητήθηκε ανάλογος των γνώσεών τους, δεν νομίζω κανέναν να τον βαρούσαν να γίνει πχ. τεχνικός. Προφανώς όλα αυτά τα παιδιά το κατέχουν δεν πήγαν δια της βίας ...
Θα ήθελες να μάθεις την τέχνη του λέγειν κ. συνδικαλιστά αλλά θέλεις πολύ δουλειά ακόμα !!! Κάνεις συνέχεια το ίδιο λάθος, πέφτεις θύμα αυτών που λές .... χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση κύριε ανώνυμε δεν θα το ξανακάνω. Μέσα από αυτή την κουβέντα με τους ανώνυμους κάτι έμαθα και εγώ ο πουθενάς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ.ΑΠΛΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΕΡΓΙΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΨΑΝΕ ΛΕΓΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕ?.ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΑΣ Η ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΤΕ, ΚΡΑΖΕΤΕ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΠΑΡΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΧ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΒΟΥΡΑ.ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ. ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΦΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΣ.ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΦΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ.

Αν δεν σου αρέσει κάτι, άλλαξέ το. Αν δεν μπορείς να το αλλάξεις, άλλαξε τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις. Μην παραπονιέσαι.

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια αποδεικνύουν πως είμαστε απλά συνυπηρετούντες. Συνάδελφοι δε θα γίνουμε ποτέ. Ο απλός παρατηρητης που θα διαβάσει αυτή τη συζήτηση θα γελάει μαζί μας. Κακώς. Δεν είμαστε για γέλια. Για κλάματα είμαστε. Γ.Ν,

Ανώνυμος είπε...

Τα γελοία ανθρωπάκια αντί να συνταχτούν πίσω από την ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Σωματείου ΜΑΣ και να ξεκινήσουμε αγώνα για τα δίκαια μας σπέρνουν τη διχόνοια.Κι εγώ είχα παράπονα από την ανυπαρξία του Σωματείου αλλά τώρα που βλέπω κάτι να αλλάζει θα το στηρίξω ως το τέλος.
Δημήτρη ασέ τους ανύπαρκτους...μια ζωή στην κλάψα κι όταν έρχετε η ώρα να κάνουμε κάτι κρύβονται.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκοβίλας ούτε φίλος μου είναι ούτε τίποτα αλλά η αλήθεια να λέγεται.Έχει πτυχίο νοσηλευτικής και η τοποθέτησή του στο Ιατρείο ήταν ΠΡΙΝ τις συνδικαλιστικές εκλογές ώστε να μην υπάρχουν σκιές.Και φυσικά εκλέχθηκε με μεγάλο ποσοστό στην Ομοσπονδία.Συνεχίστε τις ανώνυμες επιθέσεις ξεφτίλες κατά συναδέλφων.

Ανώνυμος είπε...

Ξαφνικα γινατε ομαδα και προσπαθητε να μας κανετε να πιστεψουμε πως δεν φταιει το σωματειο και ο καθε βολεμενος σε ποστο οπως ο λεγομενος;
Ειστε βαθια νυχτωμενοι... Αυτα να τα πουλησετε στους παλιους που σας πιστευαν με κλειστα ματια...
Εμεις την φαγαμε πολλες φορες για να μην μπορουμε να διακρινουμε οτι πεφτει δουλεμα!!!
Ναι και το σωματειο φταιει που κανει κινησης μονο κατω απο απειλες, Ναι φταιει ο καθε βολεμενος που βγαινει και μιλαει.
Τουλαχιστον μην κοροιδευετε...

Ανώνυμος είπε...

Και ο κυριος εινασι νοσηλευτης να κανει αιτηση για το ΕΚΑΒ, γιατι εγω ειμαι πτυχιουχος barista, οποτε μπορω να αναλαβω το καφενειο!!!

Ανώνυμος είπε...

εσεις τη φαγατε γιατι τα σωματεια σα;ς -που ειχατε και πολλα-ηταν υποδουλα της ντορας και του κυριακου...γιαυτο μαζευτητε και αφηστε τα σχολια....μπας και δουμε ασπρη μερα ολοι μας...και αν δεν ηταν το σωματειο δεν θα εβγαζες γλωσσα εδω..

Ανώνυμος είπε...

Ρε πάτε καλά;;Συνεχίζεται να σπέρνετε τη διχόνοια...Δεν ντρέπεστε λίγο;
Το θέμα μας είναι ο Δημήτρης ή να κάνουμε κάτι για τα ρεπό μας;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΠΑΡΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΔΩ...ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΦΛΕΒΑΡΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Από ένα πικρόχολο σχόλιο σε βάρος μου κάποιοι προσπαθούν να διασπάσουν αυτό που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει και αυτοί που κατηγορούν τους άλλους ως βολεμένοι και ότι φτιάχνουν βάρδιες, είναι οι ίδιοι που κάνουν την ίδια βάρδια συνέχεια και είναι από τους πιο βολεμένους. Εάν θέλει κάποιος να πει κάτι για το πρόσωπο μου να το κάνει επώνυμα και να μη κρύβεται πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας. Όπως γράφω και εγώ επώνυμα. Αν δεν θέλει να το κάνει ας έρθει να με βρει και να μου το πει δεχτεί η κριτική αλλά συνάδελφοι μη ρίχνεται το επίπεδο σας γιατί το διαίρει και βασίλευε μόνο άλλους εξυπηρετεί και όχι το σύνολο. Δεν πρόκειται να κάνω άλλο σχόλιο ούτε να απαντήσω σε κανέναν εγώ έκανα ένα σχόλιο για την κίνηση που έκανε το σωματείο επώνυμα και τη βρίσκω σωστή τώρα κάποιοι που θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να εκτίθενται οι ίδιοι. Δημήτρης με ξέρεται άλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΕΣ;;; ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΓΑΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ;;;
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ...ΤΕΛΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

έτσι.δεν υπάρχει πουθενά αυτό που συμβαίνει στο κκκ..

Ανώνυμος είπε...

συμβαινει μεγαλε συμβαινει...οχι σε πολλες φυλακες αλλα συμβαινει...μαθαινω τελευταια και στο καμπο..στη θεσσαλονικη οι αρχιφυλακες βαπτισαν την επιφυλακη -αποφαση αθανασιου-οφειλομενα ρεπο και ετσι εσβησαν αρκετα...μπραβο στα παιδια του κκκ..η ομοσπονδια πριν καιρο ειχε βγαλει ανακοινωση για το θεμα..ας θυμηθουν οι λιγο παλαιοτεροι

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω ότι έγινε έγινε, ότι ειπώθηκε ειπώθηκε, βγάλαμε τα νεύρα μας...
Όλοι έχουμε κάνει λάθει και εμείς και το σωματείο και οι εκάστοτε διεύθυνση...
Εδώ γίνεται μια προσπάθεια, ας το πάρουμε απο την αρχή, ενωμένοι.
Χωρίς παλιούς και νέους, μέσα έξω και γενικότερα διαχωρισμούς...
Ας πάμε απο την αρχή, ας ενωθούμε, ας βοηθήσουμε το σωματείο που κάνει αυτή την προσπάθεια...
Ας κάνουμε επιτέλους αυτή την προσπάθεια, για πρώτη φορά ενωμένοι και ας κρίνουμε εκ του αποτελέσματος !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ:
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει ο Δημητρης δε φταιει σε κατι. Και το ποστο δυσκολο ειναι και σε πρηζουν πολυ. Ζητησαν ατομα και πηγαν λιγοι. Το θεμα ειναι να εργαζονται και καποια σ/κ οι συναδελφοι που τις καθημερινες δεν ασκουν φυλακτικα καθηκοντα. Επισης οι βαρδιες να ειναι κυκλικες για ολους γιατι ολοι εχουμε υποχρεωσεις. Αμα παιρνει την υπηρεσια ας καβατζωσει καλυτερα καποιον αλλα οχι σε βαρος των υπολοιπων. Στις ερευνες συμμετοχη ολου του φυλακτικου, το επιδομα καλα το αρπαζουν καποιοι που δεν περνουν ποτε τη πορτα του διοικητηριου και των πτερυγων. Εξαφανισμενα ατομα, αφαντοι υπαλληλοι. Το σωματειο ομως πρεπει να τραβηξει το αυτακι των προισταμενων οταν βλεπει αδικιες. Περιμενουμε τις κινησεις του σωματειου οπως υποσχεται και να σπασει το τραπεζι χτυπωντας τη γροθια του η να το χαιδεψει, θα δειξει. Εσυ φιλε που ειπες για τα σωματεια των δημοτικων, ηταν οντως πολλα και δε μας χρωσταγανε ουτε ενα ρεπο και ευρω απο υπερωριες και σ/κ, θΑ ΗΘΕΛΕΣ να ειχες τετοια σωματεια.... εμεις μαγκες ημασταν πριν μας στειλουν εδω στο ΔΙΚΟ σας το χωραφι να γινουμε οι ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ σας και με 300 ευρω λιγοτερα. Η αληθεια ειναι ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Μ Ο Ν Ο την μετακινηση μας εδω μεσα. Κανονικα εμεις πρεπει να ειμαστε οι πιο δυσαρεστημενοι. Και πριν προλαβει να πεταχτει καποιος και να πει οτι θα ημασταν απολυμενοι, να του πουμε οτι οι σωφρονιστικοι και εξ. Φρουροι μπηκαν σφηνα και ζητησαν ατομα τραβωντας τον συγκεκριμενο αριθμο διαθεσιμων στο δικαιοσυνης αντι να παει στη αστυνομια. Αληθεια αγαπητο σωματειο, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ με τα ρεπο που ηταν αναρτημενες στο θυρωρειο; καποιοι μαλλον παιρνουν τα ρεπουδακια τους και δεν πρεπει να το ξερουμε οι υπολοιποι....

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε πρώην δημοτικέ μια χαρά τα λες απλά μια επισήμανση:
Μόνο οι Εξωτερικοί ήρθαν και σας φλόμωσαν στις υπερβολές για τις μετατάξεις σας.Και φυσικά σας περιμέναμε πως και πως.Για το μισθολογικό δεν φταίμε εμείς αλλά δεν νομίζω ότι στην Αστυνομία θα ήσασταν καλύτερα..χωρίς Σ/Κ,χωρίς νυχτερινά και χωρίς επίδομα επικίνδυνης εργασίας.Τουλάχιστον σε λίγους μήνες(μόλις κλείσετε χρόνο)θα υπάρξει μια μικρή αλλαγή στο μισθό σας.Ελπίζω σύντομα να γίνει και η εξομοίωση και όλοι να πέρνουμε τα ίδια.
Όσο για το Σωματείο:επιτέλους ξύπνησε,αναμένουμε και στηρίζουμε δυναμική συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

εγω ειπα για το σωματεια φιλε των πρωην δημοτικων και δεν το αναιρω γιατι αν ηταν ολα καλα δεν θα σκοτωνασταν για τα μορια,ουτε στη τελικη θα φτανατε σε αυτο το σημειο....και οχι δεν θα ηθελα να ειχα βασικα αυτη τη καταληξη...και αντι να ρωτας το σωματειο που πηγε το εβδομαδιαιο προγραμμα πηγαινε ρωτα τον αρχιφυλακα..εγω ρωτησα και μου ειπε δεν ξερω..

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΕΛΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

Συναδελφε 4:39 εγω βλεπω οτι σε ολες τις αλλες υπηρεσιες που μετακινηθηκαν δημοτικοι δεν εχουν βαλει λυτους και δεμενους να γλυτωσουν. Μαλλον στον κορυδαλλο ειναι αυτο το μπ...... μονο. Ποια σ/κ περνουμε; ποιες υπερωριες; να δουλευουμε σαν δουλοι 3 η 4 σ/κ και καποια βραδυνα χωρις οικογενειακο προγραμματισμο για 100-120 το διμηνο; για 120 ευρω επιδομα εξτρα ασε, δεν χρειαζεται! η φθορα δεν αξιζει για 5 ευρω εξτρα επικινδυνο τη μερα.. Εξομοιωση δεν θα γινει γιατι καποιους τους ενδιαφερει το κουτακι τους. Και το κουτακι να μας επιστρεψουν παλι μιλαμε για διαφορα γιατι λογω μεγαλυτερου μισθου που περνατε εχετε μεγαλυτερο κουτακι αντιστοιχα. Δεν ειδα το σωματειο να ασχοληθει με το κουτακι που χασαμε! Τι φοβαστε, μη σας το κοψουν και χασετε κατι που αφορα εκατονταδες δημοσιους υπαλληλους αν σκαλισετε το ζητημα;... ακου συναδελφε, οσο θα αντιμετωπιζομαστε ως ξενο σωμα εμεις οι πρωην δημοτικοι τοσο θα συμπεριφερομαστε και θα αντιδρουμε ως ξενο σωμα. Φαντασου τον εαυτο σου με το μισθο μας να κανεις την ιδια δουλεια. Τωρα για τα μορια που σκοτωνομασταν στην κινητικοτητα, ευθυνεται ο ευεργετης υπουργος που σας εστειλε τις ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ. Και καντηλι θα πρεπει να αναβετε στον Κουλη! και να κοπουν οι ειρωνειες στις συζητησεις στην υπηρεσια για εμας, αν δε σας κανουμε για τη δουλεια να μη μας δινατε κλειδι και να παραμενατε στις ΠΤΕΡΥΓΕΣ εσεις. Να παμε στις Αμεα θεσεις και να ερθουν οι μαχιμοι πισω στις κιγκλιδες. Σωστα;

Ανώνυμος είπε...

Σωστος!! Με το ζορι μας μετακινησαν. Αμα δε τους αρεσουμε να γυρισουν πισω στα ποστα τους αυτοι που κριτικαρουν τωρα.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ...Α ΡΕ ΑΝΤΜΙΝ...Η ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΕΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΘ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ. ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΩ Η ΛΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΡΕΠΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Η ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΗΚΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Αργά ή γρήγορα, το σωματείο κάνει την κίνηση του...
Σας κάνει κακό να αποδυναμιτίσουμε το κλίμα, να ενωσουμε τις φωνές μας και να δούμε τι αποτέλεσμα μπορούμε να πετύχουμε.
Για μια φορά έτσι για αλλαγή. Ρίξτε τους τόνους, ας ηρεμήσουμε όλοι και από αύριο το πρωί ας στηρίξουμε όλοι μαζί το σωματείο να κάνει την κινησή του !!!

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε 6:11 παρόλο που ρίχνω τους τόνους παραμένεις ελαφρώς επιθετικός.Μη με κάνεις να σκέφτομαι ότι προβοκάρεις κι εσύ.Από τον Κορυδαλλό δεν θέλουν μόνο οι π.δημοτικοί αλλά και οι Σωφρονιστικοί.Αν εσύ δεν χρειάζεσαι το επίδομα των 120 , αν δεν χρειάζεσαι τα 100 περίπου για νυχτερινά που πέρνουμε , αν δεν θέλεις τα λίγα που πέρνουμε τα Σ/Κ ε τότε τί να σου πω.Παραιτήσου ρε αδελφέ.Μάλλον δεν έχεις καταλάβει που έχουν πάει οι μισθοί.ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ?Αν υπηρετείς στο Κ.Κ.Κ. τότε ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΗΕΜΕΝΕ.Και θα σου απαντούσα κατάλληλα τι να κάνεις με το κουτάκι αλλά σέβομαι το χώρο.Το 90% από εμάς είμαστε μαζί σας και στο μισθολογικό και το ξέρεις καλά αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Η ανωνυμία βοηθάει απτην στοχοποιηση την οποία τα γκετα την εχουν ανεβάσει σε άλλο επίπεδο,ξέρετε...αποσπαση στις σέρρες,γνώση στους κρατουμενους για αυτοκίνητα και διευθηνσεις,και επιτέλους να σταματήσει αυτο το χαλί στο αρχιφυλακιο που κάνει τους κρατουμενους ανώτερους απτους υπαλλήλους,ντροπη σας ξεφτιλισμενοι που θελετε και αστερια

Ανώνυμος είπε...

Οι φύλακες φτάνουν ή όχι στον Κορυδαλλό;
Είμαι από επαρχία πόσοι είστε τελικά και αν δεν φτάνουν πόσοι χρειάζονται ακόμη;

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΙ 100 ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΡΕΠΟ...
ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΟΙ 50 ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ 5-2 Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΕΧΡΩΣΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ...ΘΕΑΤΕΣ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.