Join Us On Facebook

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑΣ ΜΕΙΩΣΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΚΟΜΜΕΝΗΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗΣ
ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑΣ ΜΕΙΩΣΗΣ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ)
ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

        


            Ενημερώνουμε τους συνάδελφους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς ότι δυστυχώς η επίλυση του ζητήματος της άδικα περικομμένης μισθολογικής υπερβάλλουσας μείωσης δεν επιλύθηκε δια της νομοθετικής οδού στο λεγόμενο «Πολυνομοσχέδιο ΟΤΑ» που δεν κατατέθηκε όπως αναμέναμε μήνες τώρα και παρόλες τις υποσχέσεις που είχαμε λάβει από το υπουργείο μας και συνεχίζουμε να λαμβάνουμε… Επίσης είχαμε ζητήσει πολλάκις από το υπουργείο μας  με επιστολές και παρεμβάσεις μας να επιλύσει ένα μισθολογικό  θέμα  δικών του εργαζομένων, με κατάθεση τροπολογίας σε δικό του νομοσχέδιο, πράγμα που ουδέποτε έκανε ενώ είχε πολλές ευκαιρίες σε κατατεθέντα νομοσχέδια. Με όλες αυτές τις υποσχέσεις ο χρόνος πέρασε με κίνδυνο να χαθεί η αναδρομική διεκδίκηση των μηνών του έτους 2014. Σε συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο «Μαρία-Μαγδαληνή Τσίπρα & Συνεργάτες», θα προχωρήσουμε στην δικαστική διεκδίκηση της περικομμένης προσωπικής διαφοράς. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και την αμοιβή  πολύ σύντομα και να τα καταθέσουν στα μέλη του Δ.Σ. Οι συνάδελφοι που δεν έχουν λάβει το πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών ή δεν έχουν κάνει αίτηση να την κάνουν άμεσα  στο γραφείο προσωπικού.
Διευκρινησεις:
 Όλες οι μισθοδοσίες μπορούν να κατέβουν απο το taxisnet εκτός Οκτωβρίου -Νοεμβρίου 2011 που πρέπει να απευθυνθεί ο καθένας στο δήμο του. 

Σας επισυνάπτεται  η Δικαστική διεκδίκηση της υπερβάλλουσας μείωσης της παρ. 2 του ά.29 του ν.4024/2011 από το Δικηγορικό Γραφείο της Δικηγόρου - Εργατολόγου Μαρίας Μαγδαληνής Τσίπρα και το εργολαβικό – εκχωρητήριο της δίκης.


Για το Δ.Σ.
                              


                        Ο Πρόεδρος                                         Ο Γενικός Γραμματέας

            
                   

              Αντωνακόπουλος Κων/νος                               Λούκος Ευάγγελος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.