Join Us On Facebook

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: Φυλακές-ρινγκ! Μεθυσμένοι κρατούμενοι πιάστηκαν στα χέρια με τους δεσμοφύλακες


Νέο «γλέντι» με αλκοόλ στις Κεντρικές Φυλακές
- Μέθυσαν και άρχισαν τα έκτροπα οι κατάδικοι 
- Κατόπιν… εορτής η επέμβαση των δεσμοφυλάκων που δέχθηκαν επίθεση 

Παραμονή ανάληψης των καθηκόντων της αναπληρώτριας διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών από την κ. Άννα Αριστοτέλους, οι κρατούμενοι είπαν να το γλεντήσουν, όπως έχει συμβεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν.

Το γλέντι στήθηκε χθες βράδυ στην Πτέρυγα 4 των Κεντρικών Φυλακών, με τους κατάδικους να το «τσούζουν» λίγο παραπάνω, να περιέρχονται σε κατάσταση μέθης και να αρχίζουν τα επεισόδια μέσα στο χώρο των Φυλακών. 

Η αναστάτωση που προκάλεσαν θορύβησαν και τους δεσμοφύλακες, που μόλις τότε φαίνεται να αντιλήφθηκαν το πάρτι των κρατουμένων. Οι δεσμοφύλακες επενέβησαν να χαλάσουν τη «γιορτή» και προχώρησαν σε έρευνες στην Πτέρυγα όπου εντόπισαν αλκοολούχα ποτά. Τότε ήρθαν στα χέρια με κατάδικους που τους επιτέθηκαν, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν.

Αμέσως ενημερώθηκε η διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών. Τέσσερις κρατούμενοι οδηγήθηκαν στην απομόνωση, ενώ ορίστηκε ερευνών λειτουργός για να διερευνήσει το περιστατικό.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy/

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Ηθελα να έβλεπα όλους αυτούς τους τσάμπα μάγκες που έξω από το χώρο των φυλακών τπαριστάνουν τους τιμωρούς τι θα έκαναν στη θέση των δεσμοφθλάκων...

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.