Join Us On Facebook

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ...

Η πρόσφατη έναρξη λειτουργίας προγράμματος ΟΚΑΝΑ στις φυλακές Αγ Στεφάνου Πάτρας έχει δημιουργήσει ενδοιασμούς -σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες-στο προσωπικό. 

Κάτι τέτοιο μόνο στην έλλειψη ενημέρωσης μπορεί να οφείλεται και αφού ο ΟΚΑΝΑ χωλαίνει λόγω μνημονίου σ αυτόν τον τομέα,καλό θα ήταν να φροντίσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας απευθυνόμενοι -που αλλού ;-στον ΟΚΑΝΑ... 

Εκεί θα μας πούνε οτι το σχετικό πρόγραμμα δεν μοιράζει αφειδώς και ανεξέλεγκτα ναρκωτικά αλλά υποκατάστατα ιατρικώς ελεγμένα και κατασκευασμένα ώστε να καλύπτουν την ανάγκη του χρήστη ώστε να λειτουργεί σαν φυσιολογικός οργανισμός ώστε να παύει η ανάγκη του για παράνομη χρήση.

Και μόνο αυτό σαν αρχή,αποσπά τον χρήστη από το μακρύ ''πελατολόγιο'' της κάθε μαύρης αγοράς ηρωίνης που μοιάζει ανίκητο θηρίο-μα δεν είναι. Η ανάκτηση του κάθε δυστυχούς εξαρτημένου απο την αγκαλιά της μαφίας και η παρουσία του στις πολλές επιλογές μιας νόμιμης θεραπευτικής διαδικασίας είναι κέρδος για την πολιτεία,σε όλα τα επίπεδα της. Αποτελεί θέμα σεμιναρίου η ανάλυση των ανωτέρω και προϋποθέτει την προθυμία μας για ενημέρωση... 

Ας ξεκινήσουμε ρωτώντας το προσωπικό του Αγ Στεφάνου Πάτρας και θα διαπιστώσουμε ότι ήταν ευτύχημα η λειτουργία Προγρ,ΟΚΑΝΑ εκεί ενώ εξακολουθεί να αποτελεί άτυχη ολιγωρία η απουσία του από κάθε φυλακή και φυσικά από την μεγαλύτερη φυλακή της χώρας. 

Θα διαπιστώσουμε ότι οι μόνοι δυσαρεστημένοι είναι όσοι επωφελούνται από την διακίνηση ηρωίνης . 

Το πόσο μας ενδιαφέρει η δυσαρέσκεια τους,θα το αποδείξει η δραστηριοποιησή μας σχετικά..... 

Δ.Γκ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από πότε δημοσιεύουμε λιβελογραφήματα που κατηγορούνε συναδέλφους μας ;;;

Ανώνυμος είπε...

από τότε που η πρέζα σταμάτησε να βγάζει φτερά...

Ανώνυμος είπε...

"Ας ξεκινήσουμε ρωτώντας το προσωπικό του Αγ Στεφάνου Πάτρας και θα διαπιστώσουμε ότι ήταν ευτύχημα η λειτουργία Προγρ,ΟΚΑΝΑ εκεί..."

Εσύ κατάλαβες ότι λέει κάτι για κάποιον συνάδελφο ???
Μην ξύνετε τα νύχια σας για καυγά...

Ανώνυμος είπε...

σωστος...

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.