Join Us On Facebook

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ξυλοδαρμός φυλακισμένου στις φυλακές του Ράικερς

rikers

Στο βίντεο που δημοσιεύεται από το περιοδικό NewYorker,φαίνεται ένας φρουρός να χτυπά και να πετά στο έδαφος τον κρατούμενο Καλίφ Μπράουντερ, ενώ σε μια άλλη περίπτωση να τον χτυπούν άλλοι φυλακισμένοι.

Ο ίδιος ο 22χρονος πέρασε τρία χρόνια στη φυλακή, τα δύο στην απομόνωση, περιμένοντας να γίνει η δίκη του για κλοπή. Για το αδίκημα τον κατηγορούσαν αστυνομικοί, όμως όταν εκδικάστηκε η υπόθεση του, οι κατηγορίες εναντίον του δεν αποδείχθηκαν και αφέθηκε ελεύθερος.

Έμεινε στη φυλακή καθώς η μητέρα του δεν είχε χρήματα να πληρώσει την εγγύηση που είχε οριστεί στα 3,500 δολάρια, την ώρα που η δίκη του έπαιρνε τη μία αναβολή μετά την άλλη.

«Το μόνο που είχα στο μυαλό ήταν το ότι πρέπει να γυρίσω σπίτι μου, δεν έκανα τίποτα. Έμεινα στη φυλακή με όλους αυτούς τους μεγαλύτερούς μου άντρες και ήταν σαν να βρίσκομαι στην κόλαση», ανέφερε. Κατήγγειλε ότι οι δεσμοφύλακες τον χτυπούσαν συχνά είτε με γροθιές, είτε με όπλα αλλά και τον πατούσαν κάτω. 

«Μου έβαζαν χειροπέδες με τα χέρια στην πλάτη και με χτυπούσαν», είπε. Δεν πέρασε καλύτερα και με τους συγκρατούμενούς του, οι οποίοι επίσης τον χτυπούσαν, όπως φαίνεται και από τα βίντεο.

Πηγή: http://www.thetoc.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.