Join Us On Facebook

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ποιοι υπάλληλοι επιστρέφουν στη Δημοτική Αστυνομία


Διευκρινίσεις για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας παρέχει το υπουργείο Εσωτερικών στους δήμους της χώρας με εγκύκλιο που υπογράφει ο υπουργός Νίκος Βούτσης.

Η επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας προβλέπεται από τον νόμο 4325/2015 «Εκδηµοκρατισµός της ∆ιοίκησης – Καταπολέµηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική ∆ιακυβέρνηση. Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις».

Με το άρθρο 19 του συγκεκριμένου νόμου καταργούνται οι 1.542 θέσεις που συστάθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία, όταν καταργήθηκε η Δημοτική Αστυνομία, και αυτοδικαίως επανασυστήνονται οι θέσεις και οι κλάδοι ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, και ΥΕ Δημοτικής Αστυνομίας.

Εξαιρούνται όσοι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί έχουν μεταταχθεί οριστικά σε σωφρονιστικά καταστήματα και σε υπηρεσίες ασύλου και μετανάστευσης.

Η εγκύκλιος αναφέρει ότι επιστρέφουν στη Δημοτική Αστυνομία:
Όσοι δεν θα αιτηθούν την παραμονή τους στην Ελληνική Αστυνομία και εφόσον υποβάλλουν αίτηση για επιστροφή στους δήμους, στους οποίους ανήκαν οργανικά πριν από την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας.
Πρώην δημοτικοί αστυνομικοί οποιουδήποτε κλάδου, οι οποίοι είτε δεν υπέβαλαν αίτηση για μετάταξη/μεταφορά, είτε δεν έχουν συμπεριληφθεί σε οριστικούς πίνακες κατάταξης και εφόσον υποβάλλουν αίτηση για επιστροφή στους δήμους στους οποίους ανήκαν οργανικά, πριν από την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αίτηση, εντός 10 ηµερών από τη δημοσίευση του ν. 4325/2015, στη διεύθυνση ∆ιοικητικού Προσωπικού του ∆ήµου, στον οποίο ανήκαν οργανικά και όχι στο Δήμο, όπου τυχόν ήταν αποσπασμένος.

Οι επαναπροσληφθέντες θεωρούνται μέλη του προσωπικού του Δήμου αναδρομικά από τις 11-5-2015 ημέρα δημοσίευσης του ανωτέρω νόμου µε τον ίδιο βαθµό και μισθολογικό κλιµάκιο που κατείχε κατά τη θέση του σε διαθεσιμότητα.

Στην ίδια εγκύκλιο διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που αποφασιστεί να μην επανασυσταθεί Δημοτική Αστυνομία, όσοι κατείχαν θέσεις δηµοτικών αστυνομικών κατατάσσονται σε συνιστώµενες προσωποπαγείς θέσεις άλλων υπηρεσιών των οικείων Δήµων, µε βάση τα τυπικά τους προσόντα.

Αφού αντιμετωπιστούν οι ανάγκες στελέχωσης της Δημοτικής Αστυνομίας, ο νόμος προβλέπει και τη στελέχωση φορέων αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών (νοµικά πρόσωπα, Αποκεντρωμένες ∆ιοικήσεις, Περιφερειακές Υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής και Γραφεία Ασύλου κ.λπ.) και ακολούθως σε κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, τις θέσεις αυτές θα στελεχώσουν:
  • όσοι δεν επιθυµούν να επιστρέψουν σε ανασυσταθείσες θέσεις της ∆ηµοτικής Αστυνομίας στους οικείους ∆ήµους
  • όσοι, από όσους εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον να καταλάβουν θέσεις στην Ελληνική Αστυνομία, δεν επιλεγούν βάσει των προκαθορισθέντων κριτηρίων για την κατάληψη µίας εκ των 350 θέσεων στην περίπτωση που το πλήθος των σχετικών αιτήσεων υπερβαίνει τον ανωτέρω προβλεπόµενο αριθµό και
  • οι πρώην δηµοτικοί αστυνομικοί που είτε δεν υπέβαλαν αίτηση για μετάταξη /μεταφορά είτε δεν έχουν συμπεριληφθεί σε οριστικούς πίνακες κατάταξης και διάθεσης της παραγράφου 2 του άρθρου 17 του νόµου και εµπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 14, και δεν επιλέγουν να καταλάβουν την αρχική οργανική τους θέση που ανασυστήθηκε.

Πηγή: http://www.tovima.gr/

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε αυτο σας ενδιαφερει μονο εκει μεσα. Να υπαρχουν και να μη φυγουν τα κοροιδα , τα θυματα και οι απαλλαγες. Τουμπεκι ψιλοκομμενο για τα αλλα προβληματα. Ειπαμε μη ξεκαβατζωθουμε κιολας...

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά ούτε εσύ αναφέρεις κάτι... Το να κατηγορείς μόνο δεν δίνει λύσεις ...

Ανώνυμος είπε...

Λυση οσο αφορα τους Δημοτικους φιλε δεν ειναι να τους κρατας νταβατζιλικι οταν τους εφεραν νταβατζιλικι. Πισω οι απεσπασμενοι, οι βαπτισμενοι διοικητικοι με ημερησιες διαταγες, και υπηρεσιες οπως ολοι διαφοροι 5-2ακηδες και ξεκιναμε απο εκει. Κομμενη η φαση με τα πλατανια που εχουν ριζωσει σε ποστα. Πως σου φαινεται για αρχη? Πολυ λογικο το βρισκω και κυριως δικαιο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ..ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ..ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??..ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΨΙΛΟΠΡΗΞΑΤΕ..ΤΟ ΕΝΑ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ..ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟ..ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΜΗΤΣΩΤΟΣ ΓΙΟΚ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΥΡΑ Α ΑΚΟΥΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Το Οσκαρ Αστείου πάει στον κύριο 11:41 Μ.Μ.Ποιον πάει χειρότερα βρε καβατζοεξαφανισμένοι; Ρε φαντάσματα που σας ψαχνουμε στο amber alert! Και όπως φαίνεται το πράγμα όχι δε θα μέναμε άνεργοι αλλά θα επιστρέφαμε στην παλιά μας θέση την οποία μας στερείτε εσείς τώρα σύμφωνα με το νομοσχέδιο επανασύστασης... Σε εσενα που δε σου αρέσει πάρε το πούλο ή μόκο! Εσύ το επέλεξες ενώ εγώ όχι. Ενώ εσας δε σας βρωμάει για αυτό έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από ολους τους παλιούς για να μεταταχθούν σε διοικητικούς ή να αποσπαστούν αλλού! Η απαλλαγή σας δεν είμαστε, πάρτε το χαμπάρι γιατί θα είναι αργά.

Ανώνυμος είπε...

ε οχι και οσκαρ σε αυτον φιλε μου..και αν ριξετε μια ξεκαθαρη ματια θα πρεπει να δειτε οτι μια φορα ομηρος για παντα ομηρος...σε μια διαδικασια οπου νταηληκι καποιοι ειχαν μορια παραπανω-και δεν ανοιξε ακομη ρουθουνι γιαυτο,γιατι αραγε?- που ανθρωποι μετακινηθηκαν στα μηκη και στα πλατη ολης της ελλαδος, δεν σου φταιει καμμια κυβερνηση κανενας υπουργος αλλα οι συναδελφοι σου στη καινουργια υπηρεσια που αποροφηθηκατε???και δεν κανεις κανενα σχολιο γιαυτο..εμενα προσωπικα για πολιτικη υποκυψη μου μοιαζει..επισης περι επιλογης που αναφερεις εσυ εβαλες καταστηματα κρατησης η οποια αλλη υπηρεσια επελεξες αρα φερεις και εσυ ευθυνη για την επιλογη εστω και αν ηταν υπο το φοβο της ανεργιας..δεν συμφωνω με αυτα που γραφει ο συγκεκριμενος συναδελφος αλλα το οσκαρ αστειου πρεπει να το παρει αυτος που πιστευει οτι για το πεταγμα σας στο βοθρο φταινε τα αλλα σκατα...και καλο θα ηταν να αναλογιστεις πριν γραψεις για επιλογες γιατι ειναι αρωστημενο να πιστευεις οτι το δικαιωμα στην εργασια θα πρεπει να συμψηφιζεται με απωλεια ανθρωπινων ζωων τραυματισμους και αλλα δεινα...αυτο που σας συνεβη ειναι ακρως δυσαρεστο αλλα για αυτο δεν φταινε μια χουφτα εργαζομενοι-1800 πανελλαδικα- εγκαταλελειμενοι εδω και χρονια και κυριως κοινωνικα απαξιωμενοι..γιαυτο να στρεψεις τη δικαιολογημενη οργη σου -που μαλλον οφειλεται στη στρεσογονα κατασταση του κορυδαλλου- σε αυτους που πραγματικα φταινε...οπως δεν ρωτησαν για να σας φερουν ετσι δεν ρωτανε για να σας παρουν..και κατι τελευταιο..η καραμελα περι φυλακων-διοικητικων ειναι μικρη και λιωνει ευκολα και το μονο αξιοσημειωτο σε αυτο ειναι οτι τωρα πλεον εχει και αρωμα πρωην δημοτικων αστυνομικων...αυτο το πηρες χαμπαρι???

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου νέε συνάδελφε:
- Στη διαδικασία με τα 20 μόρια επειδή δεν ησουν παρών στις εξελίξεις να σε ενημερώσω ότι προσφύγαμε χιλιάδες στα διοικητικά εφετεία και στο ΣτΕ εναντίον της μοριοδότησης και γενικά κάναμε ότι περνουσε από το χέρι μας για αυτη την αδικία.
-Αυτοί που μας μετακινησαν στα μηκη και στα πλάτη πήραν αυτό που επρεπε με μεγαλο τοκο στις τελευταιες εκλογές. Σχολιάσαμε πριν 12 μηνες. Πέρασε αυτο όμως και εχουμε να κανουμε με τελευταιες εξελιξεις.
-Και αφου εγινε αυτο από την προηγούμ,ενη κυβέρνηση και σιγουρα δε μου φταινε οι εργαζόμενοι των ΚΚ αλλά δυστυχως θα σε "μπάσω" (και οποιον το διαβαζει) στα ενδότερα των διεργασιών που εγιναν το 2013 όταν είχε συμφωνηθεί η μεταφορά της πλειοψηφίας της δομής και του προσωπικοιύ στην ΕΛ.ΑΣ ωστε να μην υπαρχουν απώλειες και ξαφνικά κάποιος φορέας ζήτησε άτομα για να στελεχώσει τις ελλείψεις του σε 33 φυλακές της χώρας. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης μπήκε σφήνα στην ετοιμη τοτε αποκατάσταση μας και αρχισε αυτο το ντομινο παρωδιά της κινητικοτητας μας. και εσεις από οτι μαθαινα το αποδεχτηκατε και το επιθυμουσατε διακαως! Τι σας ειχαν τάξει; 5-2; μάλλον 4-3! Κάνω λάθος; Και φτανουμε στο τωρα, όπου οι Υπουργοί Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρυθμισης καθως και οι Δημαρχοι δεν εχουν κανενα πρόβλημα να επιστρεψουμε και εμεις και το βετο ασκείται από το Δικαιοσύνης. Αντίδρασαμε και η απαντηση ειναι τα γραφόμενα σου κατα γενικη ομολογία. Και αν μας συμπαραστεκεστε γιατι δεν στειλατε επιστολές στηριξης; Η καραμέλα που αναφερεις δεν τελειώνει ευκολα και αφορά δεκάδες στην Αττική και εκατοντάδες πανελλαδικά. ¨οσο αφορά τους δημοτικούς που καβατζώθηκαν; Να ξερουν: θα γ....ουν!!! Δεχομαι κριτική μονο από αυτούς τους 10 Συναδελφους ταλαιπωρους που εχουν μεινει από εσας στις πτέρυγες και τους φερονται χειροτερα και από εμας!

Ανώνυμος είπε...

κανα νεο απ το μετοχικο?

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας λιποθυμάει μόλις βλέπει την πτέρυγα και τον βάζουν στο control-room με τις γυναίκες..ο άλλος παθαίνει τρέμουλο και τον βάζουν στην εξωτερική πύλη με τις γυναίκες..ο τρίτος του κόβεται η ανάσα οταν βλέπει κρατούμενους και τον βάζουν στα γραφεία με τις γυναίκες...
ΡΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ...

Ανώνυμος είπε...

για τον 10.01 πμ..

το οτι περνουσε απο το χερι σας ειναι δικαιολογια...αν ειχατε αρ...α -οχι μονο εσεις και αλλοι κλαδοι-δεν θα πηγαινατε μονο νομικα αλλα θα κανατε αυτο που εκαναν οι καθαριστριες του υποικ...οι απειλες τα σχολια και οι αγωγες εκ του αποτελεσματος δεν ηταν αρκετα...

το αποτελεσμα των εκλογων δεν το εκαναν μονο οι δημοτικοι αστυνομικοι αλλα ολος ο ελληνικος λαος...την αγακτηση φιλε δεν την εχουν μονοπωλιο οι δημοτικοι αλλα και αλλοι που παιζουν την ζωη τους κορονα γραμματα τοσα χρονια και δεν τους βλεπει κανενας οπως δεν τους εβλεπες και εσυ πριν ερθεις στο καδο...

πραγματι για να μην υπαρχουν απωλειες και μεινουν ανεργοι καποιοι το υπουργειο δικαιοσυνης οταν ζητησε η ομοσπονδια προσληψεις η συγχωνευση εξωτερικης φρουρας και σωφρονιστικων ανακαλυψε ΣΥΝΑΦΕΙΑ στα δυο επαγγελματα..επισης ειναι πασιγνωστο οτι εμεις δεν εξαιρεθηκαμε απο τις προσληψεις με τον κανονα 1/10 παρολο που το ζητουσαν διακαως οι συνδικαλιστες...οταν λοιπον τεθηκε το διλημα η τους δημοτικους -που τους εβγαζαν πανω απο χιλιους πολυ παραπανω απο οσους θα μπουρουσαμε να παρουμε σε διαγωνισμο-η κανεναν τι επρεπε να γινει??να πουνε οχι???και εμεις γιατι να μην το επιθυμουμε???παρολα αυτα και τα σωματεια και η ομοσπονδια εξαρχης λεγανε οτι εμεις χρειαζομαστε προσληψεις και οχι μεσοβεζικες λυσεις

παμε στο τωρα...χωρις να ρωτησουν το πραγματικο κυβερνειο της χωρας που ειναι το ΓΛΚ ερχεται ο κατουρουγκαλος-μαζι με τους δημαρχους που ορυονται μονο για τα αποθεματικα τους- και σας παει στις καλενδες και παραυτα κανεις-νομιζω-πολιτικη υποκυψη και τους πιστευεις..και οχι μονο αυτο αλλα ζητας απο εμας επιστολες συμπαραστασης..απο ποιους και γιατι??απο εμας που μας σφαζουνε σαν αρνια τοσα χρονια και που δεν εχετε στειλει ουτε χριστουγεννιατικη καρτα???απο ποιους απο εμας που οταν ακουγατε για φυλακες αηδιαζατε??οχι μονο σαν εργαζομενοι αλλα ουτε σαν πολιτες δεν μας βλεπατε και ζητατε απο εμας να γινουμε σκαλοπατακι για να γυρισετε στις πλατειες και τους καφενεδες???παραλογες αξιωσεις εχεις φιλε μου που δεν ειχες για τον εαυτο σου...

σου ξαναλεω οτι η καραμελα ειναι μικρη και λιωνει και μην σε παραμυθιαζουν για τις αλλες φυλακες γιατι εκτος κορυδαλλου παντου ειναι πολυ καλυτερα και εχουν δεσει και το γαιδαρο τους..δεν κινδυνευουν απο κανενα μητσωτο στο μελλον να τους ξαναδιωξει και ασε τα τις υπερβολες με τις εκαντοταδες γιατι ουτε 400 δεν εισαστε ολοι και ολοι...

τωρα για τα γα...α που λες προσεχτε τις εγκυμοσυνες..αν σας περισσευει νταηληκι να το δειξετε οχι στους δυο τρεις γιωταδες η αλλους λιποτακτες αλλα σε αυτους που τους εστειλαν στα γραφεια..επισης το μαγκηλικι για να εχει ουσια δειξετο στους μπραβους και στους παρανομους που εχουν παρει τη φυλακη γιατι με τους αυτιστικους και φοβισμενους συναδελφους δεν κανουμε δουλεια

τωρα για εμας τους 10-που δεν ειμαστε 10-ευχαριστω για το ενδιαφερον σου αλλα δεν νομιζω να νοιαζεσαι εσυ για μενα περισσοτερο απο εμενα και μην νομιζεις οτι ειμαστε τοσο κοροιδα ωστε να βαλουμε πλατη για να παρεις εσυ το πουλο..οποτε ασε το ψησιμο...καταλαβαινω την δικαιιολογημενη αγανακτηση σου αλλα εμενα προτεραιοτητα μου εδω και 14 και χρονια ειναι να βγαινω ζωντανος απο το μπουρδελο που το εχουν εγκαταληψει πλοιοκτητες και καπετανιοι και δοξα το θεω τα εχω καταφερει..και αυτη η προτεραιοτητα δεν αλλαζει ουτε για εσενα ουτε για κανεναν αλλον..


Ανώνυμος είπε...

Δ.Φ.Κ.=Έρχεται όποιος θέλει...φεύγει όποιος μπορεί...
"Καθημερινή πίστη στο καθήκον."

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ,ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ ΑΡΧ/ΚΑ (Γ.Ν.ΚΑΙ Β.Λ.)ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!! ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΒΗ Ο ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ.(ΣΥΝ+ΑΔΕΡΦΟΣ).ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΜΟΝΟ Α Υ Τ Ο Σ...(ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ.ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.)ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! ΜΑΧΙΜΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

προτεραιοτητα μου εδω και 14 και χρονια ειναι να βγαινω ζωντανος απο το μπουρδελο που το εχουν εγκαταληψει πλοιοκτητες και καπετανιοι και δοξα το θεω τα εχω καταφερει..

με αυτό σας τα είπε όλα ο συνάδελφος
Λάρισα

Ανώνυμος είπε...

Ακου λεβεντη, για να τελειωσει το θεμα, εκει ηταν οι προκηρυξεις της Δημοτικης Αστυνομιας, ας ειχες λαβει μερος. Δεν ευθυνομαστε εμεις σιγουρα για τον κορυδαλο. Νταηλικι δεν ηρθαμε να πουλησουμε σε κανεναν γιατι δεν ηρθαμε, μας φερανε. Δεν ανηκουμε εδω και μολις παραδεχτηκες οτι δε θα βαλεις πλατη για να φυγουμε , το ξερουμε οτι δεν θελετε .. Και να σου πω ρε φιλε δε γουσταραμε τις φυλακες, εσυ που τις γουσταρες και το επελεξες αφηνοντας πισω τη παλια σου ζωη ας τις φας στη μαπα! εδω δε θελουν να κατσουν οι σειρες σου θα θελουμε εμεις? το μαγαζι ειναι δικο σας και κοψτε το λαιμο σας. Σε εμας φυγανε 3 απο τους 80. Σε εσας ποσοι λειπουν απο τις σειρες σας; τελος παντων ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Εμεις περαστικοι ειμαστε...

Ανώνυμος είπε...

ουτε κλαφτηκα ουτε ενδιαφερθηκα ποτε για την δημοτικη αστυνομια...και ευτυχως οπως αποδειχτηκε..ποιος σας εφερε μεγαλε??η κλουβα των ματ??αιτησουλα κανατε και ειναι και υπογεγραμενη..θελεις δεν θελεις υπηρετεις στις φυλακες μεχρι να υπογραψεις την παραιτησουλα σου...και τι νομιζεις οτι απεσπασες καμμια ομολογια??...φυσικα δεν προκειται να βαλω πλατη-και οποιος βαλει θα ειναι μ...ας- για να φυγεις εσυ γιατι θα το ειχα κανει για τον εαυτο μου.. για τις επιλογες μου δεν μετανιωσα,εσυ εχεις μετανιωσει και κλαιγεσαι σαν μπεμπης μολις ανεπνευσες λιγο βοθρο αλλα τη δικια σου την λιποψυχια και μιζερια δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να την κανουμε σημαια μας...το μαγαζι ουτε δικο μου ειναι ουτε δικο σου- μαλλον ετσι ειχες μαθει στο μπουρδελο που δουλευες- και σε συμβουλευω μεχρι να φυγεις αν φυγεις να προσεχεις το δικο σου το λαιμο μη κοπει..εγω δοξα το θεο το ξαναλεω μεχρι τωρα το κεφαλι μου ειναι στη θεση του...ραδιουργακο τα παιδια που φευγουν απο τη φυλακη εμεις τα χαιρεταμε με τη ψυχη μας δεν τα καταριομαστε....αντε περαστικα σου...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ?ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 20-25 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑΝΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως και οι πρώην Δημοτικοί και οι Σωφρονιστικοί είναι άξιοι που υπηρετούν στο πιο μεγάλο και δύσκολο κατάστημα της Ευρώπης τον Κορυδαλλό.Αυτοί που είναι μεγάλες κότες είναι οι Εξωτερικοί Φρουροί που μόλις ακούνε για συγχώνευση των υπηρεσιών ανατριχιάζουν στην ιδέα να κάνουν βάρδιες σε πτέρυγες!

Ανώνυμος είπε...

siga mhn skisete to kalson ntiler toy korydaloy

Ανώνυμος είπε...

2,20 μμ τρολαρεις αγρια! Φιλε εχετε σπασει τα τηλ για να φυγετε μεταταχθειτε κλπ και θα μας βγεις και απο πανω; μαγκα τις πτερυγες τς κραταμε εμεις τωρα για αυτο τουμπεκα το! Αμα δε σου αρεσει να επιστρεψετε στο παλιο σας καθεστως! ρε εκει που μας χρωσταγατε θα μας παρετε και το βοδι; η δημοτικη αστυνομια ρε κομπλεξικε ευθυνεται για τη κατασταση στον Κορυδαλλο; να εκανες τα χαρτια σου και εσυ για δ.α. ειστε ολοι μαγκες πισω απο το πληκτρολογιο ομως, εκει ειστε γατακια και σας ψαχνουμε στα cb να δουμε που τρυπωνετε! Κανε μας τη χαρη τρολαρα!

Ανώνυμος είπε...

δεν ηθελα να θυμωσεις...να σου φυγει λιγο ο φοβος ηθελα.. να συνηθισεις...

Ανώνυμος είπε...

Ετσι...ετσι...Θα συνηθισει το παιδι...αλλωστε εχει παει και...φανταρος...το παιδι...!

Ανώνυμος είπε...

Ωπα μιλανε τα μαχιμια που εξαφανιστηκαν απο τις πτερυγες! Τρεξτε τωρα πισω απο κανα γκισε παρακαλωντας και αηστε τις τσαμπα μαγκιες.

Ανώνυμος είπε...

κοψε καμμια κλιση να συμορφωθουν...

Ανώνυμος είπε...

Κυριακη κοντη γιορτη......

Ανώνυμος είπε...

κυριακη ειναι και σημερα..γιορτη δεν φαινεται...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΧΑΑ,ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΦΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ...ειχε πει ο Σολων στον Βασιλια Κροισο, αλλα ο Κροισος τυφλωμενος απο υπεροψια και εγωισμο αγνοησε τη συμβουλη του Σολωνα....

Ανώνυμος είπε...

Χόλος νόον οιδάνει..Ο θυμός φουσκώνει τα μυαλά.(Όμηρος-Ιλιάδα)

;-) είπε...

Το θέμα κλειδώνει.
Admin!

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.