Join Us On Facebook

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

"Γαλλία.. επιτηρούμενος εξουδετέρωσε το βραχιολάκι"


Γαλλία: Kρατούμενος εξουδετέρωσε το ηλεκτρονικό βραχιολάκι παρακολούθησης Την ώρα που μεγάλη κουβέντα γίνεται στην Ελλάδα, σχετικά με το ηλεκτρονικό βραχιολάκι παρακολούθησης, απο την μια με την φαρσοκωμωδία Ξηρού και απο την άλλη με την Βίκυ Σταμάτη, στη Γαλλία οι αρχές έμειναν εμβρόντητες όταν ανακάλυψαν ότι επιτηρούμενος κατάφερε να εξουδετερώσει το βραχιολάκι που φορούσε.

Πως το έγινε αυτό; Με μια συσκευή εκπομπής ασύρματων μικροκυμάτων made in China που αγόρασε στο ιντερντετ!

Ο επιτηρούμενος που είχε καταδικαστεί σε τρία χρόνια φυλάκιση για μικροκλοπές, κατάφερε με την συσκευή ασύρματων μικροκυμάτων να εξουδετερώσει το σύστημα παρακολούθησης εξ αποστάσεως και να ξεγελάσει τους αστυνομικούς που είχαν αναλάβει την επιτήρηση του.

Οι αρχές κατά την διάρκεια ελέγχου, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έλειπε απο το σπίτι του και το βραχιόλι δεν είχε εκπέμψει σήμα συναγερμού. Σε ντουλάπι του σπιτιού του βρήκαν την συσκευή παραβίασης η οποία διαθέτει τρεις κεραίες που «καίνε» το σήμα προειδοποίησης στην περίπτωση που ο κρατούμενος βγεί απο τον επιτηρούμενο χώρο.

Είναι η πρώτη φορά στη Γαλλία, που ένας κρατούμενος καταφέρνει να εξουδετερώσει το σύστημα επιτήρησης εξ αποστάσεως. Εκπρόσωπος των γαλλικών αρχών δήλωσε ότι θα γίνει επανεξάταση της τεχνολογίας. Ηλεκτρονικό βραχιόλι φορούν περισσότεροι απο 11.000 κρατούμενοι στη χώρα.

Πηγή: kourdistoportocali

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.