Join Us On Facebook

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Νεότερη Ενημέρωση για το Μ.Τ.Π.Υ. (08/03/2016)

Την Τρίτη 08/03, επισκεφθήκαμε και πάλι το Μ.Τ.Π.Υ. για νεότερη ενημέρωση σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων των συναδέλφων πρώην Δημοτικών Αστυνομικών.
    Αρχικά μιλήσαμε με την κα Στεργίου η οποία μας είπε ότι ακόμα ο προϋπολογισμός του 2016 δεν έχει ανέβει στη Διαύγεια για να πάρει Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης (Α.Δ.Α.) και να προχωρήσει η έγκριση από το Δ.Σ. του Μ.Τ.Π.Υ. Αυτό δεν είναι ευθύνη του ίδιου του Μ.Τ.Π.Υ. αλλά του Υπουργείου Οικονομικών. Ωστόσο, η ίδια μας έδειξε αποφάσεις πίστωσης χρημάτων που είχε εκείνη τη στιγμή πάνω στο γραφείο της και υπέγραφε ώστε να προωθηθούν στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου (Υ.Δ.Ε.) του Υπουργείου Εργασίας από την οποία και θα εγκριθεί η πίστωση των χρημάτων.
   Στη συνέχεια μιλήσαμε με τον Διευθυντή Διαχείρισης Περιουσίας κο Κων/νο Τρίγκα, ο οποίος και μας επαλήθευσε τα λεγόμενα της κας Στεργίου. Μας ανέφερε ότι για να περάσουν από Δ.Σ. τα ονόματα των δικαιούχων, πρέπει πρώτα να πάρει Α.Δ.Α. ο προϋπολογισμός (κάτι το οποίο ανέμεναν να έχει ήδη γίνει). Στη συνέχεια, στο πρώτο Δ.Σ. που θα γίνει, θα εγκριθεί το σύνολο των δικαιούχων ώστε να προωθηθούν άμεσα τα ονόματα στην Υ.Δ.Ε. προς έγκριση. Αμέσως μετά την έγκριση, θα ενημερωθεί το Μ.Τ.Π.Υ. το οποίο πλέον θα πιστώσει τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Επόμενο προγραμματισμένο Δ.Σ. του Μ.Τ.Π.Υ. είναι την Τετάρτη 16/03. Ωστόσο, ο κος Τρίγκας μας ανέφερε ότι ο πρόεδρος κος Περράτης, ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη να γίνει έκτακτο Δ.Σ. σε περίπτωση που αναρτηθεί νωρίτερα ο προϋπολογισμός ώστε να κινηθεί γρηγορότερα η διαδικασία.
  Συνάδελφοι, δυστυχώς η ταλαιπωρία συνεχίζεται ωστόσο τα υπογεγραμμένα έγγραφα πιστώσεων που μας έδειξε η κα Στεργίου, είναι σημάδι ότι η διαδικασία προχωράει έστω και με ρυθμούς χελώνας!

Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με το Μ.Τ.Π.Υ. και θα υπάρξει ενημέρωση για οτιδήποτε νεότερο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.