Join Us On Facebook

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Παναγιώτης Βλαστός! [ΦΩΤΟ από το κελί του]

Mέσα από το κελί του στα Τρίκαλα…



Πολύ αδυνατισμένος και καταπονημένος από τις περιπέτειες των τελευταίων μηνών είναι ο Παναγιώτης Βλαστός , όπως φαίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισαν τα parapolitika.gr. O Bλαστός αποπειράθηκε να...
αποδράσει με ελικόπτερο και τραυματίστηκε σοβαρά ενώ λίγες μέρες αργότερα είχε χτυπηθεί – όπως καταγγέλλουν κρατούμενοι – από δυνάμεις των ΕΚΑΜ μετά από ξαφνική έφοδο της Αστυνομίας στις φυλακές Τρικάλων.

Ο Βλαστός που δεν έχει σχεδόν κανέναν πλέον στον κόσμο καθώς τα μέλη της οικογενείας του έχουν πέσει θύματα των αλλεπάλληλων ξεκαθαρισμάτων λογαριασμών , προσπαθεί να συνέλθει και να συνεχίσει τη ζωή του έστω και υπό αυτές τις συνθήκες. Εξακολουθεί δε να δηλώνει άγνοια για οποιαδήποτε συμμετοχή του στην πρόσφατη εμπρηστική ενέργεια εναντίον της εισαγγελέως στη Λάρισα.





Πηγή: Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το parapolitika.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ξεφτίλα σε όλο το μεγαλείο της.μέχρι και μέσα στα κελιά φωτογραφίζονται με τα κινητά τους οι κρατούμενοι όπως ο βλαστός επιδεικνύοντας και το χρυσό ρολόι στο χέρι του.Πως παραμένουν ακόμα στα καθήκοντά τους η ηγεσία τον φυλακών Τρικάλων;Εισαγγελέα υπάρχει; και αν ναι τη κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Η ηγεσία του εκεί καταστήματος σου φταίει ανώνυμε; Μέρος του συστήματος είναι σαθρό, λειψό και βρώμικο και αν βαστά ακόμα κάτι, αυτό γίνεται εξαιτίας κάποιων φωτεινών εξαιρέσεων που υπάρχουν και εξαιτίας του "υπηρεσιακού εγωισμού" και της υπέρβασης πολύ μεγάλης μερίδας του προσωπικού.

Κατά τ' άλλα δεν θα σταθώ στην φωτογραφία του Βλαστού, διότι είναι μια σταγόνα στον ωκεανό. Γιατί; Γιατί, στο πιο απλό... Πιο πολλές κάρτες Sim και πρόσβαση σε ενεργά προφίλ και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταλήγω ότι έχουν οι κρατούμενοι πανελλαδικά, παρά οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Καταλαβαίνω ότι οι φωτογραφίες μπορεί να προκαλούν ακόμα και το κοινό αίσθημα, είναι μια σταγόνα στον ωκεανό όμως...

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.