Join Us On Facebook

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Kiss My Ass

ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ

Το «fuck you» για το Ελληνικό και τις αποκρατικοποιήσεις του Στ. Σταυρίδη - Δείτε το βίντεο

Το «fuck you» για το Ελληνικό και τις αποκρατικοποιήσεις του Στ. Σταυρίδη - Δείτε το βίντεο
Ενα «fuck you» ήταν το... επιχείρημα που χρησιμοποίησε ο Στέλιος Σταυρίδης ως απάντηση στις ενστάσεις εκείνων που διαφωνούν με αποκρατικοποιήσεις όπως αυτή του Ελληνικού, πριν αποπεμφθεί από τη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ. Και όλα αυτά, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφο από τη Νορβηγία και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Bergens Tidende στις 4 Αυγούστου.
«Κάνουν απλώς κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Άντε γαμήσου! Πες μου πώς θα γίνει! Συγγνώμη, έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα», ήταν η απάντηση που έδωσε ο αποπεμφθείς, πλέον, πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ.
Όπως αποκάλυψε το thepressproject.gr, ο κ. Σταυρίδης χαρακτηρίζει, επίσης, «ευλογία» τις ιδιωτικοποιήσεις καθώς «φέρνουν επενδύσεις, δημιουργούν θέσεις εργασίας, δημιουργούν πλούτο». «Η ανάπτυξη σε αυτή τη χώρα εξαρτάται από τις αποκρατικοποιήσεις» συνεχίζει ο κ. Σταυρίδης και τονίζει με έμφαση: «Είμαστε η τελευταία ελπίδα και το τελευταίο οχυρό της Ελλάδας».
Παράλληλα, ο κ. Σταυρίδης ευχήθηκε να ζούσε στη Νορβηγία ή να είχε γύρω του Νορβηγούς και να ζούσε στην Ελλάδα. Όταν, μάλιστα, η δημοσιογράφος επισήμανε ότι «στη Νορβηγία έχουμε μεγάλο δημόσιο τομέα», ο κ. Σταυρίδης απάντησε: «Ναι, αλλά δεν έχετε αρκετό ήλιο».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή: http://www.imerisia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.