Join Us On Facebook

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Διορισμοί με πλαστά δικαιολογητικά

Συνολικά τριάντα περιπτώσεις δημοτικών αστυνομικών, που έκαναν χρήση πλαστών δικαιολογητικών, προκειμένου να προσληφθούν σε δήμους της χώρας, εντόπισαν οι άνδρες του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ).

Με αφορμή τους ελέγχους, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε ότι «η εποχή όπου ορισμένοι επιτήδειοι, με την άγνοια ή ακόμη και την ανοχή της Πολιτείας, λειτουργούσαν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου τελείωσε». 

Όπως αναφέρει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μέχρι σήμερα έχει ήδη ολοκληρωθεί ο έλεγχος του 54% εκ των 11.663 υποβληθέντων δικαιολογητικών, όπως απολυτηρίων Λυκείου, πτυχίων Πανεπιστημίου, πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, διπλωμάτων οδήγησης και πιστοποιητικών γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, για τα οποία το ΣΕΕΔΔ ζήτησε από τους φορείς έκδοσής τους να πιστοποιήσουν την εγκυρότητά τους. 

Ο διενεργούμενος έλεγχος πραγματοποιείται στο σύνολο των 3.576 δημοτικών αστυνόμων σε 178 δήμους της χώρας και αφορά στη χρονική περίοδο από την πρόσληψή τους μέχρι και την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας στις 23 Σεπτεμβρίου 2013.

Πηγή: http://www.zougla.gr

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλό 14 για να έρθουν στις φυλακές........

Ανώνυμος είπε...

ασκησαν και ενδικα μεσα για το οριο ηλικιας μαθαινω...

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.