Join Us On Facebook

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Χανιά: Θύμα ξυλοδαρμού φυλακισμένος ο οποίος κρατείται για βιασμό ανηλίκου




Θύμα ξυλοδαρμού από άλλους φυλακισμένους έπεσε προχθές ένας κρατούμενος στις φυλακές της Αγιάς ο οποίος κρατείται για... βιασμό ανηλίκου. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στα Χανιώτικα Νέα μέσα από τη φυλακή, ο συγκεκριμένος κρατούμενος ο οποίος είναι από τα Χανιά μεταφέρθηκε στο κατάστημα κράτησης της Αγιάς από τις φυλακές της Τρίπολης στις 25 Νοεμβρίου και δύο μέρες αργότερα δέχθηκε επίθεση από συγκρατούμενούς του.

Τα «Χ.Ν.» επικοινώνησαν με τον διευθυντή των φυλακών Γιάννη Κλαπάκη ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός.

«Οι βιαστές πάντα κρατούνται σε ειδικό χώρο για να αποφύγουμε επιθέσεις άλλων κρατουμένων. Και σε αυτή την περίπτωση είχαμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και κρατούνταν σε ειδικό χώρο, αλλά η επίθεση έγινε από άλλα άτομα που επίσης κρατούνταν για προστασία σε αυτό τον χώρο», ανέφερε ο κ. Κλαπάκης.

Παράλληλα, ο διευθυντής των φυλακών διέψευσε την καταγγελία που έγινε στα «Χ.Ν.» ότι μετά το περιστατικό ο συγκεκριμένος κρατούμενος κλείστηκε στο πειθαρχείο και ανέφερε ότι αυτό που έγινε ήταν να μεταφερθεί για λόγους ασφαλείας σε άλλο ξεχωριστό χώρο, ενώ καταλήγοντας διευκρίνισε ότι ο κρατούμενος είναι καλά στην υγεία του.


Πηγή: goodnet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.