Join Us On Facebook

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

                                                                                                    Κορυδαλλός, 12 Ιανουαρίου 2016
                                                                                                                                                                 

ΔΕΛΤΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


     Επειδή έχει αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα μια λανθασμένη αντίληψη για την άδικη περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας από τους συναδέλφους – φύλακες που εργάζονται ως διοικητικοί εντός του Καταστήματος, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι: Το σωματείο είχε συμφωνήσει με την Διεύθυνση του καταστήματος (είχε βγει και σχετική ανακοίνωση) μετά από πρόταση της κ. Διευθύντριας, η οποία προέβλεπε την καταρχήν επιστροφή τριών συναδέλφων στο φυλακτικό προσωπικό και παράλληλα την  χρησιμοποίηση των υπολοίπων ένα ή δύο σαββατοκύριακα το μήνα σε θέσης φύλαξης. Δυστυχώς η κ. Διευθύντρια χωρίς καμία προηγούμενη επικοινωνία ή ενημέρωση και με δική της αποκλειστικά απόφαση απέσπασε τους συναδέλφους για δύο μήνες με δικαίωμα παράτασης της απόσπασης τους για άλλους έξι με απόφαση του υπηρεσιακού συμβουλίου, σε καθαρά διοικητικές υπηρεσίες και ταυτόχρονα τους υποχρέωσε να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν επιθυμούν να λαμβάνουν το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας (για το οποίο εμείς κάνουμε προσπάθειες ώστε να το λαμβάνουν όλοι οι υπάλληλοι των καταστημάτων κράτησης).
Κατά την δική μας άποψη ήταν λάθος των συναδέλφων που υπέγραψαν αυτή την δήλωση χωρίς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δ.Σ. του σωματείου.
Το σωματείο ποτέ δεν διαχώρισε του εργαζόμενους του καταστήματος, αγωνίζεται για όλους με τον ίδιο ζήλο για ένα καλύτερο μέλλον χωρίς διαχωρισμούς με πλήρη ισοτιμία και δικαιοσύνη.


                                            Για το Διοικητικό Συμβούλιο

             
                     
                      Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας




         Αντωνακόπουλος Κωνσταντίνος                Λούκος Ευάγγελος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.