Join Us On Facebook

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 5/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Β΄ 2999)

Στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας (υπ’ αριθ. 5/2013 Ανακοίνωση), το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι κατ΄ εφαρμογή της υπ’ αριθ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ.22274/9−8−2013 Απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄ 1992), όπως ισχύει, κατήρτισε: α) πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, β) πίνακα διάθεσης, γ) πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους και δ)πίνακα απορριπτέων διότι είτε δεν κατέχουν τυπικό απαιτούμενο προσόν είτε δεν διαθέτουν τις προϋποθέσεις συμμετοχής του επιδιωκόμενου κλάδου. 

Η καταχώρηση αυτών που παραμένουν σε διαθεσιμότητα και αυτών που περιλαμβάνονται στον πίνακα απορριπτέων γίνεται με τον Α.Δ.Τ. των υπαλλήλων, κατ’ εφαρμογή της 62/2004 Απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Τονίζεται ότι, η μοριοδότηση των προσόντων των Δημοτικών Αστυνομικών και η κατάρτιση των σχετικών πινάκων κατάταξης και διάθεσης βασίζονται αποκλειστικά στα στοιχεία όπως ακριβώς απεστάλησαν από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Διοικητικού και τις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της εξέτασης, όσων εξ αυτών εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη μετάταξή τους στην Ελληνική Αστυνομία, στα σωματικά, ψυχικά και διανοητικά τους προσόντα, όπως αυτά απεστάλησαν από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που θα διατεθεί μέσω της κινητικότητας σε διάφορους φορείς και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης, οι πίνακες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. και, όπως προβλέπεται, διαβιβάζονται για τις περαιτέρω ενέργειες στα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια για την έκδοση των τελικών πινάκων.

Δείτε εδώ τους πίνακες από το scribd και το google drive του Dimastin: 

ΔΕ 

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Δεν ανοίγουν οι υπόλοιπες πτέρυγες στο Νέο Κατάστημα Κράτησης ΚΡΗΤΗ 1 στα Χανιά

Δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί το άνοιγμα των υπόλοιπων πτέρυγων του Νέου Καταστήματος Κράτησης ΚΡΗΤΗ1 στα Χανιά μετά τη δημοσιοποίηση των τελικών πινάκων κατάρτισης και διάθεσης των υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας. Οι αρχικές θέσεις για τη Φυλακή Χανίων ήταν 60 στη συνέχεια μειώθηκαν σε 55 και καταλήξαμε να μας επιλέξουν μόνο 7 άντρες και 4 γυναίκες πρώην Δημοτικοί Αστυνομικοί. Μείναμε λοιπόν μόνο στις δηλώσεις του τωρινού και των προηγούμενων υπουργών Δικαιοσύνης που μας έλεγαν ότι θα μας καλύψουν με προσωπικό που ποτέ δεν είδαμε. Είναι ικανοποιημένοι φαίνεται από τη σημερινή κατάσταση στη Φυλακή Χανίων που άλλαξε μόνο ταχυδρομική διεύθυνση αλλά όχι και συνήθειες.
Δεν απασχολεί φαίνεται κανένα ο τρόπος διαβίωσης των κρατουμένων που στα νέα κελιά 3 κρεβατιών κοιμούνται 4 και 5 κρατούμενοι, οι δερματοπάθειες, και οι Λοιμώδεις ααθένειες ούτε ότι πρέπει να κοιμούνται στο πάτωμα άσχετα αν μόλις λίγα μέτρα δίπλα τους υπάρχουν άδειες ολοκαίνουργιες απάτητες πτέρυγες που δεν έχουμε τη δυνατότητα να λειτουργήσουν κυρίως από έλλειψη προσωπικού και υποδομών.
Το ενδιαφέρον χάθηκε από όλους μετά το show των εγκαινίων το σβήσιμο των φώτων των καμερών και την τοποθέτηση της μαρμάρινης πλάκας. Από εκείνη τη μέρα ξεκινάει και ο Γολγοθάς για αυτούς που απέμειναν μετά τα εγκαίνια και για τους ελάχιστους που ήρθαν από τη γειτονική μας φυλακή ή με αίτηση τους από άλλες. Μέχρι χτες είχαμε την εντύπωση ότι μας καταλάβαιναν και ότι ήταν θέμα χρόνου και ολοκλήρωσης διαδικασιών για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε ολόκληρο το Κατάστημα και να εκμεταλευτούμε τις δυνατότητες του. Φαίνεται όμως ότι αυτά ήταν όνειρα μόνο των εργαζομένων αφού είδαμε ότι όλες οι θέσεις που δώθηκαν σε άλλα Υπουργεία καλύφθηκαν στο ακέραιο ενώ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης έμειναν αδιάθετες 135 θέσεις από τις οποίες 44 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. Εγκατάλειψη λοιπόν αλλά χωρίς ειλικρινή εξήγηση γιατί δεν φταίει τελικά η έλλειψη χρημάτων λόγω της οικονομικής Κρίσης αλλά φαίνεται ότι λείπουν και οι ικανότητες. Μπορούν λοιπόν να διαλέξουν οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης ανάμεσα σε 2 χαρακτηρισμούς ανήμποροι ή ανίκανοι κατά τη γνώμη μου και οι δύο τους αντιπροσωπεύουν.

Δ. Νικολινάκος

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.