Join Us On Facebook

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΕΚΔΟΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 5/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Β΄ 2999)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΟΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 5/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Β΄ 2999)

Στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας (υπ’ αριθ. 5/2013 Ανακοίνωση), το οποίο έχει τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 81 του Ν. 4172/2013 (Α΄ 167), το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι παρέλαβε από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο τον τελικό πίνακα διάθεσης υπαλλήλων στα καταστήματα κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προκειμένου να τον αναρτήσει στην ιστοσελίδα του σύμφωνα με την υπ’ αρ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ.22274/9−8−2013 Απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄ 1992) όπως ισχύει.
Ο τελικός πίνακας διάθεσης, όπως εκδόθηκε από τo αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναρτάται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και διαβιβάζεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο πίνακας είναι ίδιος με τον προσωρινό. Περιέχει πρώην Δ.Α. που έχει γίνει ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ και σε περίπτωση διαγραφής από τη λίστα ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ όλη η υπόλοιπη σε όλους τους φορείς, οπότε θα γίνει σίγουρα ανακατάταξη. Επίσης δεν έχει γίνει έλεγχος των ενστάσεων που υπολογίζονται σε εκατοντάδες. Οπότε ο πίνακας δεν ισχύει απόλυτα.

;-) είπε...

Είναι ο πίνακας που ανέβασε σήμερα ο ΑΣΕΠ, απο εκεί και πέρα, όλοι στην αναμονή !!!

Ανώνυμος είπε...

ο ασεπ πιέζεται να βγουν οι πίνακες για φυλακες αλλά η διαδικασία πρεπει να τηρηθει ενιαία. ένας πλαστός ή εξαιρέσιμος υπάλληλος που περιλαμβάνεται σε εναν πίνακα αν "βγει" αυτόματα επηρεάζονται όλοι οι πίνακες σε όλους τους φορείς υποδοχής. υπάρχουν άτομα για μισό μόριο που εμειναν απέξω ή έφυγαν 500χλμ από τη πολη τους και περιμενουν τέτοιες αλλαγές για να ερθουν πιο κοντά στο σπίτι τους. υπομονή να ολοκληρωθεί προβλεπόμενα η διαδικασία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.