Join Us On Facebook

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Τραγωδία στις φυλακές Μαλανδρίνου

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, Αντρέας Ντίνης

Τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγο στις φυλακές Μαλανδρίνου, καθώς λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι ένας Αλβανός ισοβίτης ονόματι Καρέλι Ιλία, επιτέθηκε με μαχαίρι στον σωφρονιστικό υπάλληλο Γ. Τ. και τον μαχαίρωσε θανάσιμα.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο ισοβίτης, ο οποίος έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, σε κατάσταση αμόκ άρχισε να φωνάζει «Αφού δεν με αφήνετε να δω τη μάνα μου θα πάρω τη ζωή ενός από εσάς» και εν συνεχεία έβαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και έκοψε την καρωτίδα του σωφρονιστικού υπαλλήλου τραυματίζοντας τον θανάσιμα. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατάδικος είχε υποβάλει αίτημα για χορήγηση αδείας προκειμένου να επισκεφτεί την μητέρα του, η οποία δεν του χορηγήθηκε και θεώρησε υπεύθυνο τον άτυχο υπαρχιφύλακα.

O υπάλληλος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Άμφισσας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ. Τ. ήταν πατέρας δύο παιδιών και καταγόταν από το Αγρίνιο.

Το τελευταίο διάστημα στις φυλακές έχουν ληφθεί ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας με βάση πληροφορίες για πιθανή αναταραχή λόγω του νομοσχεδίου της κυβέρνησης που έχει σχέση με την σύσταση φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκκό.

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου έξω από τις φυλακές του Μαλανδρίνου υπάρχει ισχυρή διμοιρία ΜΑΤ.

Πηγή: http://www.zougla.gr/

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TA ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ.ΜΠΟΡΟΥΣΕ ,ΧΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ,ΞΕΧΥΛΙΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ? ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ?ΞΕΣΙΚΩΘΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΟΣΥΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ?ΠΑΡΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΟΥ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ .ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΥΘΕΙΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

αδελφια τι περιμενουμε να ερθη και η σειρα μας
η θα κανουμε καμια απεργια απο τις καλες που κανουμε!!!!!!!!
!εχουμε καταντησει καραγκιοζιδες!
καλο ταξιδι ΦΙΛΕ

Ανώνυμος είπε...

συλληπητηρια στην οικογενεια του συναδελφου..

Ανώνυμος είπε...

Πρωτα αποπειρα δολοφονιας σε αρχιφυλακα,μετα ξυλοδαρμος υπαλληλου κ.α.Ολοι ελεγαν οτι θα θρηνησουμε και θυματα αλλα κανεις δεν εκανε τιποτα.Ερμαια σε καθε κατσαπλια που "συγχωνευει"και κλεινει σπιτια.Θερμα συλληπητηρια στην οικογενεια του συναδελφου.Καλο σου ταξιδι συναδελφε...

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

ελαφρύ το χώμα. γιατί ο συνάδελφος ήταν μόνος στον εγκλεισμό?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ




Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.