Join Us On Facebook

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ισχυρή έκρηξη σε αγρόκτημα 2 χλμ. από τις Φυλακές Τρικάλων

Ισχυρή έκρηξη σε αγρόκτημα 2 χλμ. από τις Φυλακές Τρικάλων

Έκρηξη μεγάλης ισχύος, σημειώθηκε χθες το πρωί, σε αγρόκτημα ανάμεσα στα χωριά Ζηλευτή και Χρυσαυγή Τρικάλων, σημείο που απέχει μόλις 2 χλμ. από τις Φυλακές Τρικάλων. 

Το άγνωστο αντικείμενο, όπως κατέγραψε το trikalaola.gr, βρισκόταν μέσα σε κανάλι και με την έκρηξη, έγιναν κομμάτια πέτρες που υπήρχαν στο σημείο και το χώμα κομματιάστηκε.

Ο θόρυβος από την έκρηξη, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ακούστηκε σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, τρίζοντας τα τζάμια των σπιτιών των γύρω χωριών. 

Όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας, με την έκρηξη σχηματίστηκαν 3 "μανιτάρια καπνού", ψηλά όσο δύο δεκαόροφα κτήρια, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η διάμετρος ήταν τουλάχιστον 30 μέτρα και ο καπνός ήταν άσπρος και διαλύθηκε μέσα σε 10 λεπτά, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία.

«Στην αρχή η γη τραντάχτηκε και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούγονταν τα θραύσματα από τα σπασμένα πετραδάκια και τα χώματα που έπεφταν στο έδαφος και ίσως από θραύσματα του αντικειμένου που είχε εκραγεί» συμπλήρωσε η αυτόπτης μάρτυρας. 

Σημειωτέον, πως οι Φυλακές Τρικάλων απέχουν από το σημείο της έκρηξης περίπου τα 2 χλμ. 

Μετά και τα περσινά γεγονότα, με τις αιματηρές αποδράσεις από τις Φυλακές Τρικάλων, οι ντόπιοι κάτοικοι, μιλώντας στο trikalaola.gr, έκαναν λόγο για πιθανή βόμβα, που κάποιοι για την ξεφορτωθούν, την πέταξαν στο κανάλι.

Μετά την έκρηξη, ο σύζυγος της γυναίκας, που είδε πρώτη το συμβάν, ειδοποίησε την Αστυνομία, όπου έσπευσε στο σημείο για την πρώτη εκτίμηση. 

Σήμερα το πρωί, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, Αθανάσιος Γραβάνης, μετέβη στο σημείο για περαιτέρω εκτίμηση του συμβάντος.

Πηγή: http://www.epoli.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.