Join Us On Facebook

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Σαρωτικές έρευνες για τους ποινικούς συνεργούς του Ξηρού

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ποινικών συνεργών του Χριστόδουλου Ξηρού, βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί, ακόμη και σε κελιά κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ έως τώρα έχουν προσαχθεί δεκαπέντε άτομα.


Οι αστυνομικοί ερευνούν εάν οι προσαχθέντες, οι οποίοι εκτιμάται ότι σχετίζονται με γνωστό βαρυποινίτη, συμμετείχαν στο σχέδιο επίθεσης στις φυλακές Κορυδαλλού, με σκοπό την απόδραση φυλακισμένων μελών της τρομοκρατικής ομάδας «Πυρήνες της Φωτιάς» και ποινικών κρατουμένων.

Οι προσαχθέντες κατηγορούνται για εκβιασμούς επιχειρηματιών και τοποθέτηση βομβών σε καταστήματα, ενώ οι πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι τους μηχανισμούς αυτούς τους προμηθεύονταν από τον απότακτο αστυνομικό που κατηγορείται ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μεταξύ των προσαχθέντων είναι και συγγενικό πρόσωπο βαρυποινίτη που κατηγορήθηκε για την απαγωγή Παναγόπουλου, και μία δικηγόρος, η οποία σχετίζεται με άλλο κατηγορούμενο.

Κατά τις έρευνες έχουν κατασχθεί κινητά τηλέφωνα και σημειώσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της συνεργασίας των ποινικών με τα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.

Πηγή: http://www.ethnos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.