Join Us On Facebook

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Αγνωστοι φυγάδευσαν κρατούμενο των φυλακών Ναυπλίου


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην Πελοπόννησο, έπειτα από την απόδραση βαρυποινίτη τροφίμου των φυλακών Ναυπλίου, ο οποίος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της πόλης για μια εξέταση ρουτίνας.
Λίγο μετά τις 11 χθες το πρωί, έπειτα από την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων του 40χρονου κρατουμένου, ο οποίος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τις φυλακές Ναυπλίου για προγραμματισμένη αλλαγή επιδέσμου, δύο άτομα που έφεραν βαρύ οπλισμό πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, «άρπαξαν» τον βαρυποινίτη και διέφυγαν με αυτοκίνητο. Οι τέσσερις φρουροί του, όπως δήλωσαν στη συνέχεια, αιφνιδιάστηκαν από την επίθεση των δύο ανδρών που πυροβόλησαν με Καλάσνικοφ και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Ο κρατούμενος, αλβανικής καταγωγής, εξέτιε ποινή κάθειρξης 20 ετών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ληστείες.
Τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης από αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες απέδρασε o 40χρονος κρατούμενος των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου, διέταξε χθες ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης.
Από την πορεία της προανακριτικής διαδικασίας, ωστόσο, θα κριθεί αν οι εμπλεκόμενοι εξωτερικοί φρουροί που συνόδευαν τον κρατούμενο θα τεθούν σε δυνητική αργία.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.