Join Us On Facebook

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Φυλακές Νιγρίτας: Μας χλευάζουν οι κρατούμενοι!


Λάβρος ο Γενικός Γραμματέας Εξωτερικής Φρουράς Νιγρίτας κ. Αθανάσιος Τούσιος, που εμφανίστηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ με οικοδεσπότη τον Αθανάσιο Μασλαρινό. Ερωτηθείς για την περίφημη προκήρυξη πρόσληψης 500 σωφρονιστικών υπαλλήλων δεν δίστασε να επιτεθεί εναντίον της κυβέρνησης που όπως υποστήριξε κωλυσιεργεί και η κατάσταση αυτή εγκυμονεί πλέον κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών. «Τους νοιάζει μόνο η πάρτη τους, να βολέψουν συγγενείς και κολλητούς και να εισπράττουν τους παχυλούς μισθούς τους.


Μας αποκαλούν υπαλληλάκια των 700 ευρώ οι κρατούμενοι και μας κοροϊδεύουν τη στιγμή που το βδομαδιάτικο χαρτζιλίκι ορισμένων φυλακισμένων είναι 500 ευρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τόσο τον εαυτό του όσο και τους συναδέλφους του ανεκπαίδευτους. «12 χρόνια έχω περάσει μόλις μια εκπαίδευση και μια μετεκπαίδευση τη στιγμή που ο κανονισμός μας αναφέρει πως προβλέπεται ετήσια μετεκπαίδευση. Επανειλημμένα έχουμε υποβάλλει ανάλογο αίτημα στο Υπουργείο χωρίς ανταπόκριση». 


Ο κ. Τούσιος υποστήριξε ότι πρέπει οι νεοεκλεγέντες βουλευτές του Νομού να πιέσουν ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα αν και δεν εμφανίστηκε καθόλου αισιόδοξος αφού στην τελευταία συνάντηση που είχαν με τον τότε Υπουργό κ. Πεταλωτή υπήρξε όπως καταγγέλλει στείρα άρνηση διαλόγου.


Πλέον, ως μοναδική λύση προβάλλει η απεργία. Ήδη μάλιστα το σωματείο εσωτερικών φυλάκων έχει ξεκινήσει επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις και τον ίδιο δρόμο προτίθενται ν’ ακολουθήσουν και οι συνάδελφοί τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.