Join Us On Facebook

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Φυλακές Σερρών: Αποστακτήριο και... τατουάζ κάτω από την μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων!


Απίστευτα ευρήματα έφερε στο φως ο αιφνιδιαστικός έλεγχος που έγινε την Πέμπτη στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών.
Κάτω από τη... μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι κρατούμενοι παρασκεύαζαν, όπως αποδείχθηκε, τα δικά τους αλκοολούχα ποτά, ενώ από τη γκάμα των υπηρεσιών που προσέφεραν δεν έλειπαν και τα... τατουάζ.
Η έρευνα έγινε από υπαλλήλους της εξωτερικής φρουράς του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Μακεδονίας με την παρουσία ανδρών της Ε.Κ.Α.Μ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών με εκπαιδευμένους στην ανίχνευση ναρκωτικών και εκρηκτικών σκύλους.
Ναρκωτικά δεν βρέθηκαν, ωστόσο στα κελιά βρέθηκαν αιχμηρά... ακόντια από κομμάτια σκουπόξυλων που είχαν ακονιστεί, καθώς και δυο μεγάλες λάμες και πέντε αυτοσχέδια μαχαίρια!
Στους χώρους που ερευνήθηκαν βρέθηκαν, επίσης, τρεις αυτοσχέδιοι βραστήρες για την παρασκευή αλκοολούχων ποτών, ένα... μοτοράκι για τον σχεδιασμό τατουάζ, δυο κινητά, μια κάρτα SIM, δυο ακουστικά κινητού, ένας φορτιστής αυτοκινήτου για κινητό και μια... τράπουλα!
Σε βάρος των κρατουμένων που είχαν στα κελιά τους τα ευρήματα, οι αστυνομικοί σχηματίζουν δικογραφία και διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Πηγή: http://www.imerisia.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eiste gia ta mpaza anthropofylakes

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.