Join Us On Facebook

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Τώρα οι κρατούμενοι βαθμολογούν φυλακές στο Yelp

Φυλακισμένοι και δικηγόροι μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε φόρουμ

Όπως συμβαίνει για εστιατόρια, γυμναστήρια, και ινστιτούτα αισθητικής, τώρα φυλακισμένοι και δικηγόροι έχουν το δικό τους φόρουμ στο Yelp για να μοιραστούν τις απόψεις τους για τα διάφορα σωφρονιστικά ιδρύματα της Αμερικής. Οι σχολιαστές προσφέρουν μαρτυρίες, συμβουλές και εκφράζουν παράπονα.   

Το Gawker αναφέρι ότι ένας σχολιαστής συμβουλεύει τους τροφίμους της φυλακής Rikers τα εξής:  

«Πράγματα που πρέπει να θυμάστε: δεν έχε σημασία ποιά θρησκεία έχετε στην πραγματικότητα, να λέτε πάντα «εβραϊκή». Γιατί; Γιατί έτσι θα σου δώσουν ένα κουτί Matzoh (κράκερ, όπως τα λένε μερικοί), ένα μπουκάλι χυμό σταφύλι (και τα δύο μια φορά την εβδομάδα) και μια βόλτα για να δείτε τον ραββίνο (έναν ΠΟΛΥ καλό άνθρωποι που θα σας αφήσει να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό του). 

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να θυμόσαστε είναι να λέτε ότι πάσχετε από μια ασθένεια που απαιτεί να τρώτε «διπλή μερίδα». 

Πιστέψτε με. Αλλιώς θα λιμοκτονήσετε».   

Αλλού γίνονται πιο σοβαρές καταγγελίες. Ο ίδιος σχολιαστής γράφει για τη φυλακή Manhattan Corectional Facility «το καλύτερο είναι να έχετε όσο λιγότερα πάρε δώσε γίνεται με τους φύλακες γιατί αν τους εκνευρίσεις... τα χαρτιά σου μπορεί να «εξαφανιστούν». Το έχω δει να γίνεται». 

Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.