Join Us On Facebook

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Κρατούμενος επέστρεψε με ναρκωτικά στις φυλακές Λάρισας


Χρησιμοποίησε τη μεταγωγή του από άλλο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας για να βγάλει… κέρδος στις φυλακές Λάρισας ένας 32χρονος Γεωργιανός! Ο κρατούμενος είχε κρύψει στα απόκρυφά του ναρκωτικά και παρελκόμενα κινητών τηλεφώνων, τα οποία σχεδίαζε να πουλήσει στους συγκρατουμένους του.

Αμέσως μόλις επέστρεψε στις φυλακές Λάρισας, όμως, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον θεώρησαν ύποπτο και τον έβαλαν σε ειδικό θάλαμο, όπου τον υπέβαλαν σε λεπτομερή έλεγχο και βρήκαν πάνω του μία μπαταρία, μία ηλεκτρονική πλακέτα και ένα πληκτρολόγιο κινητού, καθώς και ένα ασύρματο ακουστικό bluetooth! Ο Γεωργιανός είχε κρύψει μέσα του και δυο νάιλον συσκευασίες, μία με ηρωίνη βάρους 3,4 γραμμαρίων και μια με ακατέργαστη με κάνναβη με σκοπό να τις διακινήσει σε άλλους κρατούμενους.

Ο 32χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και, αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε κατάστημα κράτησης, επέστρεψε στο κελί του.

Πηγή: http://www.protothema.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.