Join Us On Facebook

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Η απάντηση του Παναγιώτη Βλαστού για τα βίντεο από τις φυλακές των Τρικάλων


Ο Παναγιώτης Βλαστός με εξώδικο το οποίο απέστειλε μέσω του συνηγόρου του Φραγκίσκου Ραγκούση στο nocooments.gr και σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς που αναμετέδωσαν το υλικό,  δίνει τη δική του απάντηση για τα όσα καταγράφονται στα δύο βίντεο και καταγγέλλει για ακόμα μια φορά τον άγριο ξυλοδαρμό του μέσα στο κελί, από άνδρες της ΕΚΑΜ.

Διαβάστε όλο το εξώδικο.


ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Η ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΜΕ ΔHΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παναγιώτη Βλαστού του Αντωνίου και της Άννας, γεννηθέντος το 1971 στην Αθήνα, κατοίκου Σαλαμίνας Αττικής, οδός Αρκάθου αρ.8, κατόχου του ΑΔΤ: Ξ 461552, με ΑΦΜ: 056275499, ΔΟΥ Σαλαμίνας και ήδη κρατούμενου στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων.
(δια πληρεξουσίων δικηγόρων)
1.Φραγκίσκου Ραγκούση του Κωνσταντίνου, Δικηγόρου Αθηνών,(ΑΜ ΔΣΑ 6607) κατοίκου  Αθηνών, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ αρ.26 και
2.Αδαμαντίας Αγγελέτου του Ευάνδρου, Δικηγόρου Πειραιά, (ΑΜ ΔΣΠ 3287) κατοίκου Πειραιά, οδός Αριστοτέλους αρ. 15.


Την ιστοσελίδα με την επωνυμία «www.nocomments.gr»………..………………………………………………………………………………………………………., νομίμως εκπροσωπούμενη

Κοινοποιούμενη επίσης με ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες καλούμενοι όπως συμμορφωθούν προς τα αναφερόμενα στην παρούσα εξώδικη δήλωσής μας:

1)   Τηλεοπτικό σταθμό «MEGA CHANNEL», οδός Μεσογείων αρ. 117 , Αμπελόκηποι Αττικής, νομίμως εκπροσωπούμενου
2)   Τηλεοπτικό σταθμό «ANTENNA TV», οδός Κηφισίας αρ. 10-12, Μαρούσι Αττικής, νομίμως εκπροσωπούμενου
3)   Τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA», Αττική Οδός Παιανία, νομίμως εκπροσωπούμενου.
4)   Τηλεοπτικό σταθμό «STARCHANNEL», οδός Βιλτανιώτη αρ. 36, Κηφισιά Αττικής, νομίμως εκπροσωπούμενου.


—/—
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε:
Στην ιστοσελίδα «www.nocomments.gr», στη στήλη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» της 5-4-2013, είχε αναρτηθεί η εξής δημοσίευση:

«Βίντεο-Ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού

Κοινωνία  /  5 Απριλίου 2013 8:37


Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το nocomments.gr, στο οποίο καταγράφεται λεπτό προς λεπτό η κινηματογραφική απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές των Τρικάλων.

Στο βίντεο φαίνεται ο Παναγιώτης Βλαστός να βρίσκεται μια ανάσα από την ελευθερία σκαρφαλωμένος πάνω στην ανεμόσκαλα του ελικοπτέρου αλλά το συρματόπλεγμα που ήταν τοποθετημένο πάνω από το προαύλιο , εμπόδισε μια ακόμα εντυπωσιακή απόδραση.
Ο Παναγιώτης Βλαστός ρίσκαρε την ίδια του τη ζωή. Έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε. Η κάμερα κατέγραψε καρέ καρέ όλο το χρονικό της απόπειρας απόδρασης.

Στις εικόνες που δημοσιεύει αποκλειστικά το nocomments.gr φαίνονται οι κρατούμενοι στο προαύλιο των φυλακών. Κάποιοι μάλιστα παίζουν και μπάσκετ. Ανάμεσά τους και οΠαναγιώτης Βλαστός ο οποίος κάνει βόλτες υπομονετικά μαζί με ένα φίλο του και περιμένει να ακούσει τον ήχο του ελικοπτέρου. Και όταν αυτό συμβαίνει , φαίνονται οι κρατούμενοι που καταλαβαίνουν τι θα ακολουθήσει να τρέχουν προς το εσωτερικό της φυλακής.
Ο Παναγιώτης Βλαστός σηκώνει το χέρι του και κάνει νόημα στους συνεργάτες του μέσα στο ελικόπτερο να του πετάξουν τη σκάλα. Το ελικόπτερο κατεβαίνει χαμηλά και η ανεμόσκαλα πέφτει προς το προαύλιο. Πιάνεται όμως στα συρματοπλέγματα.
Γίνεται και δεύτερη προσπάθεια. Ρίχνουν και πάλι την ανεμόσκαλα και ο Παναγιώτης Βλαστός την αρπάξει με δύναμη. Έχει όμως και αυτή την φορά πιαστεί στο συρματόπλεγμα. Αποφασίζει να ρισκάρει αν και γνωρίζει ότι παίζει κορώνα γράμματα την ίδια του τη ζωή.
Ανεβαίνει πάνω στην ανεμόσκαλα και βρίσκεται μια ανάσα από την ελευθερία. Όταν όμως το ελικόπτερο αρχίζει να ανεβαίνει , η σκάλα δεν ξεκολλά από το συρματόπλεγμα, κάνει μια δυνατή ταλάντωση και ο Παναγιώτης Βλαστός πέφτει στο κενό από μεγάλο ύψος.
Κάποιοι κρατούμενοι τρέχουν από πάνω του. Τρεις από αυτούς τον παίρνουν στα χέρια και τον μεταφέρουν στο εσωτερικό των φυλακών.
Μια ακόμη εντυπωσιακή απόδραση από τις φυλακές με ελικόπτερο, μόλις είχε αποτραπεί.»
Έτσι λοιπόν από την 5-4-2013 έγινα κατ’ επανάληψη μάρτυρας της αδιάκοπης και κατάφωρης παραβίασης των στοιχειωδών δικαιωμάτων μου, βλέποντας το εν λόγω βίντεο το οποίο αναρτήσατε πρώτοι στο διαδίκτυο, να αναπαράγεται από το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών ενδεικτικά του «SKAI», «ANTENNA TV», «ALPHA», «STARCHANNEL» κλπ, σε όλη τη διάρκεια των προγραμμάτων τους, αλλά και στα κεντρικά δελτία τους, τόσο της 5-4-2013, όσο και της 6-4-2013.
Μάλιστα τους ισχυρισμούς μου που συνιστούν και την μόνη αλήθεια για την υπόθεση επιβεβαιώνει η ανάρτηση της 6-4-2013 της ιστοσελίδας «www.nocomments.gr», στη στήλη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» της 6-4-2013 και ώρα 11:49  που έχει κατά περιεχόμενο ως ακολούθως:

«Σάλος από την αποκάλυψη του nocomments για την απόπειρα απόδρασης του Βλαστού [βίντεο]

Κοινωνία  /  6 Απριλίου 2013 11:49



Σε όλα τα μεγάλα και έγκυρα ΜΜΕ της χώρας προβλήθηκε χθες η αποκάλυψη του nocomments για την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων στις 24/2/2013.
Τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στα ραδιόφωνα και τους τηλεοπτικούς σταθμούς το βίντεο-ντοκουμέντο που αποκάλυψε το nocomments παρουσιάστηκε με εκτενή ρεπορτάζ.»
Σε συνέχεια των προεκτεθέντων την 7-4-2013 είδα στο «STARCHANNEL» και δεύτερο βίντεο, της πτήσης του ελικοπτέρου, που εκ νέου αναπαραγόταν με το ευκρινές λογότυπο  της ιστοσελίδιας «nocomments.gr».
Το περιεχόμενο μάλιστα του βίντεο αυτού, ουδέποτε έχει περιέλθει σε γνώση μου και προφανώς δεν αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας, παρότιφαίνεται προερχόμενο από τις κάμερες ασφαλείας του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων!!! Και για τους λόγους αυτούς το αμφισβητώ ως πλαστό και αντικείμενο σκηνοθετικής παρέμβασης των δημιουργών του, ρητά επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου. Ενώ εύλογες απορίες μου γεννά το γεγονός ότι «ευρέθη ως εκ θαύματος»!! νέο αποδεικτικό υλικό φερόμενο ως προερχόμενο από τις κάμερες ασφαλείας του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, όταν έως και την απολογία μου ενώπιον της κας Αναρκίτριας Πρωτοδικείου Τρικάλων την 19-3-2013 δεν υφίστατο  αυτό.
Αναφορικά λοιπόν με το δεύτερο αυτό βίντεο διεπιστώθη ότι υπάρχει και έτερη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα «www.nocomments.gr», στη στήλη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» της 7-4-2013 και περί ώρα 8:33 π.μ. με το ακόλουθο περιεχόμενο:
«Ένα νέο συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού δημοσιεύει σήμερα αποκλειστικά το nocomments. Πρόκειται για την πτήση- θρίλερ του ελικοπτέρου με το οποίο επιχείρησε να διαφύγει ο βαρυποινίτης από τις φυλακές Τρικάλων.
Η πτήση του ελικοπτέρου πάνω από τις φυλακές διαρκεί περίπου 10 λεπτά και η κάμερα έχει καταγράψει καρέ- καρέ όλες τις φορές που προσπάθησε να προσεγγίσει στο προαύλιο των φυλακών όπου περίμενε ο Βλαστός για το άλμα του προς την ελευθερία.
Το ελικόπτερο λοιπόν εμφανίζεται αιφνίδια πάνω από τις φυλακές και αρχικά πηγαίνει κατευθείαν στο σημείο που έχει συνεννοηθεί να παραλάβει τον Βλαστό. Δηλαδή στο προαύλιο όπου βρίσκεται μαζί με άλλους κρατούμενους. Χάνεται από την εικόνα κι εδώ ακριβώς πραγματοποιείται η αποτυχημένη προσπάθεια του να ανέβει στην ανεμόσκαλα.
Το ελικόπτερο ωστόσο όχι απλά δεν φεύγει αλλα επιστρέφει όχι μία και δύο αλλά αρκετές φορές ακόμη. Οι πιλότοι- όμηροι των ενόπλων δεχονται εντολές να ξαναπροσεγγίσουν παρά το γεγονός ότι στις φυλακές ήδη έχει σημάνει συναγερμός.
Κάνει ξανά κύκλους πάνω από το προαύλιο των φυλακών προσπαθώντας να εντοπίσει τον Βλαστό που ωστόσο από την πτώση του έχει τραυματισθεί και μεταφέρεται από τους συγκρατούμενους του στο εσωτερικό των φυλακών.
Παρόλα αυτά δεν εγκαταλείπουν το σχέδιο τους. Συνεχίζουν να πετούν προσπαθώντας να βρουν τρόπο να προσεγγίσουν και να παραλάβουν τον Βλαστό από κάποιο άλλο σημείο.
Την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει ήδη ο καταιγισμός πυροβολισμών από την πλευρά των σωφρονιστικών υπαλλήλων.
Οι συνεργάτες του Βλαστού δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Βγάζουν τα όπλα τους και ανταποδίδουν τα πυρά στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που στοχεύουν το ελικόπτερο.
Στις φυλακές ακολουθεί πανδαιμόνιο. Οι σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι. Τα πυρά και από τις δύο πλευρές έχουν σκορπίσει τον τρόμο στους άλλους κρατούμενους που σπεύδουν να κρυφτούν όπου βρούν.

Σε κάποια κοντινά πλάνα του ελικοπτέρου διακρίνονται ακόμη και οι ένοπλοι που πυροβολούν τους φρουρούς.
Τελικά μετά από μια πραγματική μάχη που διήρκησε περίπου 10 λεπτά οι φρουροί καταφέρνουν να καθηλώσουν στο έδαφος το ελικόπτερο. Αμέσως βλέπετε έναν άνδρα με αλεξίσφαιρο γιλέκο να σπεύδει στο σημείο που έχει προσγειωθεί ενώ ακόμη οι έλικες του πτητικού μέσου βρίσκονται σε λειτουργία.
Εκεί πλέον συλλαμβάνουν τους επιβάτες. Δηλαδή τους συνεργούς του Βλαστού και τους πιλότους.»
Μετά δε ταύτα και το δεύτερο αυτό βίντεο  αναπαράγεται από το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών ενδεικτικά του «SKAI», «ANTENNA TV», «ALPHA», «STARCHANNEL» κλπ, σε όλη τη διάρκεια των προγραμμάτων τους, αλλά και στα κεντρικά δελτία τους και της 7-4-2013.

Επειδή το ως άνω οπτικοακουστικό υλικό που διοχετεύτηκε στα Μ.Μ.Ε. αρχικά μέσω του ιστοτόπου «www.nocomments.gr», στη στήλη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» με πρώτη δημοσίευση την 5-4-2013 αποτελεί ψηφιακό υλικό που συνιστά αποδεικτικό υλικό της ποινικής δικογραφίας με στοιχεία ΑΒΜ :Α13-374 που εκκρεμεί στο Ανακριτικό τμήμα του Πρωτοδικείου Τρικάλων για την οποία διενεργείται ακόμη κύρια ανάκριση.
Επειδή ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ το γεγονός ότι «ευρέθη ως εκ θαύματος»!! νέο αποδεικτικό υλικό φερόμενο ως προερχόμενο από τις κάμερες ασφαλείας του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, αυτό το οποίο συνιστά το περιεχόμενο του βίντεο που διοχετεύτηκε στα Μ.Μ.Ε. την 7-4-2013, του οποίου τη γνησιότητα αμφισβητώ, όταν έως και την απολογία μου ενώπιον της κας Ανακρίτριας Πρωτοδικείου Τρικάλων την 19-3-2013 δεν υφίστατο  αυτό, ενώ έως και σήμερα δεν έχει εισφερθεί ως αποδεικτικό υλικό στην ανακριτική δικογραφία.
Επειδή ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ τον τρόπο με τον οποίο οι αρμόδιοι «κατασκευάζουν» τέτοιου ειδους «αποδεικτικό υλικό», απ΄τη μια μεριά με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ από την άλλη πλευρά όταν ζητείται η χορήγηση οπτικοακουστικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος κράτησης Τρικάλων μέσω της Εισαγγελίας Πλη/κών Τρικάλων όπου εκκρεμεί η από 27-3-2013 και με στοιχεία ΑΒΜ: Α13-544 μηνυτήρια αναφορά μου για την απόδειξη του βασανισμού, της παράνομης βίας και βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης τις οποίες υπέστην την 24/3/2013 και ώρα 17:00 μ.μ. από αστυνομικούς των ΕΚΑΜ στα πλαίσια δήθεν έρευνας στο κελί μου, οι ίδιοι «αρμόδιοι» κωφεύουν!!!

Επειδή  έχετε καταστεί υπαίτιοι της με πρωτοφανή τρόπο συστηματικής παραβίασης στην περίπτωσή μου  του τεκμήριο αθωότητας, της αρχής της δίκαιης δίκης, της αρχής της αναλογικότητας και της Μυστικότητας της κύριας Ανάκρισης
Επειδή με την ανάρτηση στο διαδίκτυο του οπτικοακουστικού αυτού υλικου χωρίς να κατονομάζετε τις πηγές σας  έχετε καταστεί υπαίτιοι της περαιτέρω δημοσίευσης και αναπαραγωγής  που εμπεριέχει τη χρησιμοποίηση και διάδοση  προσβλητικών πληροφοριών και κρίσεων  για το πρόσωπό μου και αποσκοπείτε προφανέστατα στην καταβαράρθρωση της τιμής και στην ενσυνείδητη έκφραση περιφρόνησης  που προφανέστατα υπερβαίνει οποιοδήποτε όριο ελευθεροτυπίας. Επίσης, κατ΄επανάληψη προσβάλλατε άλλωστε και το δικαίωμά μου επί της ιδίας μου εικόνας, αφού προβήκατε σε αθέμιτη  λήψη και διάδοση της εικόνας μου και όλα τούτα, χωρίς να συντρέχει κανένας απολύτως λόγος δικαιολογών ή αίρων τον παράνομο χαρακτήρα της αθέμιτης και παράνομης επέμβασης σας στην προσωπικότητά μου.

Επειδή  με τις παραπάνω αναληθείς κατά το περιεχόμενό τους δηλώσεις σας θίξατε την τιμή και την υπόληψή μου, προσβάλλατε την προσωπικότητά μου και το δικαίωμα μου αυτοδιάθεσης της εικόνας μου , παραβιάζοντας το τεκμήριο αθωότητας, την αρχή της αναλογικότητας και προδικάσατε την ανύπαρκτη εμπλοκή μου σε μια ακόμη ποινική δικογραφία, εξαιτίας του ποινικού μου παρελθόντος, εκδηλώνοντας μια νοοτροπία ισοπεδωτική που ανατρέχει σε άλλες εποχές, όπου η φασιστική νοοτροπία και προπαγάνδα είχε ως στόχο συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες

Επειδή παράνομα και αναίτια προσβλήθηκε η τιμή και υπόληψή μου, ο ιδιωτικός μου βίος, το ονόμά μου και η εικόνα μου και η σφαίρα του απορρήτου μου, δηλαδή το δικαίωμά μου στην προσωπικότητα από τις δικές σας ενέργειες

Επειδή έχω έννομο συμφέρον να ζητήσω την άρση της παραπάνω προσβολής, με την απάλειψη των ισχυρισμών σας και με καταχώριση δήλωσή σας ανακλητικής των παραπάνω συκοφαντικών ισχυρισμών τους οποίους παρουσιάσατε ως «γεγονότα», καθώς και την παράλειψή τους  στο μέλλον


Επειδή ψευδώς και αναληθώς ισχυρίστηκατε γεγονότα που έβλαψαν την τιμή και την υπόληψή μου, γεγονότα που γνώριζατε ότι ήταν ψευδή και που έχουν ως συνέπεια την κατασυκοφάντηση και τον διασειρμό μου στην κοινή γνώμη

Επειδή παραβήκατε τις συναλλακτικές σας υποχρεώσεις που συνιστούν τα εγγενή όρια της ελευθεροτυπίας, παραβήκατε παράλληλα κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας, ενώ  παραβιάσατε και τα προσωπικά μου δεδομένα

Επειδή με τη συμπεριφορά  σας αυτή, ήτοι με τα όσα ψευδή ισχυρίζεστε εν γνώσει σας σε βάρος μου μού καταλογίζετε και ποινικά κολάσιμες πράξεις

Επειδή για πρώτη φορά έλαβα γνώση των όσων δυσφημιστικών, ψευδών και συκοφαντικών ισχυρίζεστε σε βάρος μου με την διοχέτευση των αναρτήσεών σας  στα Μ.Μ.Ε. με πλήρη ευθύνη και γνώση σας, καθόσον τα εν λόγω βίντεο φέρουν ευκρινές λογότυπό σας, την 5-4-2013, την 6-4-2013 και την 7-4-2013, κατά τις ανωτέρω διακρίσεις

Επειδή μοναδικός σκοπός σας ήταν από τη μία να βλάψετε την τιμή και την υπόληψή μου κατασυκοφαντώντας και διασύροντας την εν γένει κοινωνική μου υπόσταση δια των προπαρατιθέμενων κειμένων τα οποία είναι καθ΄ολοκληρίαν  αναληθή, κατάπτυστα και συκοφαντικά με καταπληκτική μεθόδευση αναρτώντας μάλιστα οπτικοακουστικό υλικό που συνιστά αποδεικτικό υλικό ποινικής δικογραφίας για την οποία διενεργείται ήδη κύρια ανάκριση, τα οποία, τα συντάξατε και τα δημοσιεύσατε με πλήρη επίγνωση της αναλήθειάς τους και με σκοπό την κατασυκοφάντησή μου

Επειδή σε περίπτωση προσβολής της προσωπικότητας πέραν της άρσεως της προσβολής μπορεί να ζητηθεί και η παράλειψή της στο μέλλον και ειδικότερα σε περίπτωση δυσφημιστικών ειδήσεων , η παράλειψη της δημοσίευσής τους, με την απειλή χρηματικής ποινής ως μέσου εκτέλεσης εκδοθησομένης δικαστικής απόφασης

Επειδή έχω ήδη υποβάλλει την από 8-4-2013 μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πλημ/κών Αθηνών

Μετά δε ταύτα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εντονότατα για την παράνομη και αναίτια προσβολή της προσωπικότητάς μου και της εικόνας μου και για όλους τους δυσφημηστικούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς που εμπεριέχονται στα προαναφερόμενα δημοσιεύματα-αναρτήσεις στο διαδίκτυο, ως επίσης και για την παράνομη λήψη, διάδοση και δημοσίευση του οπτικοακουστικού υλικού, τα οποία σας ΚΑΛΩ άμα, όπως  απαλείψετε προκειμένου να άρετε την προσβολή της προσωπικότητάς μου, άλλως όπως καταχωρίσετε και δημοσιεύσετε ανακλητική δήλωσή σας η οποία θα προβαίνει σε ανασκευή των όσων με αφορούν, προκειμένου να αποκατασταθεί η παράνομη προσβολή την οποία υπέστην από τις δικές σας ενέργειες, επίσης ΑΙΤΟΥΜΑΙ την παράλειψη της προσβολής στο μέλλον, επίσης αιτούμαι να με ενημερώσετε σχετικά με τα στοιχεία του προσώπου που σας χορήγησε τα συγκεκριμένα βίντεο ως επίσης σας ΔΗΛΩΝΩ  ρητά ότι απαγορεύω την εκ νέου λήψη και διάδοση της εικόνας μου και την αναπαραγωγή και δημοσίευση φωτογραφιών ή βίντεο που με απεικονίζουν, τέλος σας ΚΑΛΩ όπως εντός πέντε (5) ημερών από της λήψεως του παρόντος επικοινωνήσετε με τον πληρεξούσιο μου δικηγόρο κ.Φραγκίσκο ΡΑΓΚΟΥΣΗ προκειμένου να προσέλθετε μόνοι σας ή μετά των πληρεξουσίων δικηγόρων σας στο γραφείο του που βρίσκεται στην Αθήνα (οδός Πατριάρχου Ιωακείμ αρ. 26, τηλ: 210-7229080) με σκοπό την οριστική αποκατάσταση της βλάβης την οποία υπέστην δια των δικών σας ενεργειών

ΆΛΛΩΣ, σας ΔΗΛΩΝΩ ότι θα επιδιώξω δικαστικά την ικανοποίηση των αξιώσεών μου.

Πηγή: http://www.nocomments.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.