Join Us On Facebook

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Βαριά ποινή σε Ριζάι και σωφρονιστικό υπάλληλο για μεταφορά ηρωίνης στις φυλακές Μαλανδρίνου

Για προσπάθεια εισαγωγής ηρωίνης στις φυλακές Μαλανδρίνου δικάστηκαν ο Αλκέτ Ριζάι και δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι. "Εάν θέλετε να δικάσετε, δικάστε εμένα. Οι υπάλληλοι δεν έχουν καμία σχέση" είπε ο Αλβανός ισοβίτης




Ενώπιον του Εφετείου Κακουργημάτων της Λαμίας βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (19/09) επτά άτομα, μεταξύ των οποίων ο ισοβίτης Αλκέτ Ριζάι και δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Μαλανδρίνου, οι οποίοι κατηγορούνται για προσπάθεια εισαγωγής 213 γραμμαρίων ηρωίνης.
Το περιστατικό συνέβη τον Απρίλιο του 2012. Αστυνομικοί της Άμφισσας σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε αυτοκίνητο, που οδηγούσε σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Μαλανδρίνου και στο οποίο επέβαινε συνάδελφος του, εντοπίστηκε ποσότητα ηρωίνης. Στην ανάκριση προέκυψε ότι το πακέτο μέσα στο οποίο ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά μαζί με τρία κινητά τηλέφωνα, προοριζόταν για τον Ριζάι.
Στην απολογία του, ο Ριζάι ζήτησε να απαλλαγούν από τις κατηγορίες οι δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζαν για το περιεχόμενο του πακέτου, καθώς τους είχε ζητήσει απλά να του κάνουν μια εξυπηρέτηση, πηγαίνοντας του κάποια προσωπικά πράγματα. "Εάν θέλετε να δικάσετε, δικάστε εμένα. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν έχουν καμία σχέση" είπε χαρακτηριστικά.
Το δικαστήριο τελικά επέβαλε κάθειρξη 9 ετών στον Ριζάι και φυλάκιση 5 ετών και έξι μηνών στον ένα σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος είναι έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού. Ο συνάδελφος του αθωώθηκε.
Πληροφορίες από lamiastar.gr και ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai meta psaxnoyme na broyme pos mpainoyn ta narkotika kai kinhta stis fylakes.oi fylakes ta bazoyne me to azhmioto fysika.xrysorixeio oi fylakes.etsi antimetopizoyme thn krish!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.