Join Us On Facebook

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Αίγυπτος: Άγρια δολοφονία Γάλλου κρατουμένου στις φυλακές

Ένας Γάλλος υπήκοος δολοφονήθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο Κάιρο από συγκρατούμενους του που του επιτέθηκαν, δήλωσαν αξιωματούχοι των αιγυπτιακών υπηρεσιών ασφαλείας σήμερα, επιβεβαιώνοντας ένα επεισόδιο πληροφορίες για το οποίο είχαν έλθει στην δημοσιότητα χθες.


Έξι κρατούμενοι ξυλοκόπησαν τον Γάλλο μέχρι θανάτου έπειτα από μια διένεξη μέσα σε κελλί του κρατητηρίου του αστυνομικού τμήματος στη συνοικία Κασρ αλ Νιλ στο κέντρο της πρωτεύουσας, είπαν οι αξιωματούχοι οι οποίοι ζήτησαν να μην κατονομαστούν διότι δεν είχαν πάρει άδεια για να μιλήσουν στα μέσα ενημέρωσης. Δεν διευκρίνισαν πότε ακριβώς σημειώθηκε το επεισόδιο αυτό.
Ο Γάλλος υπήκοος συνελήφθη για την παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχει επιβάλει η κυβέρνηση που εγκατέστησε ο στρατός μετά την ανατροπή του ισλαμιστή τέως προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι την 3η Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο ειδησεογραφικό ιστότοπο αλ Γιουμ αλ Σάμπα, τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροτομή έδειξαν ότι το θύμα εξέπνευσε αφού υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εσωτερική αιμορραγία.
Ο άνδρας αυτός φέρεται ότι ήταν σε κατάσταση μέθης όταν άνδρες τον υπηρεσιών ασφαλείας στον συνέλαβαν στην ακριβή συνοικία Ζάμαλεκ.



Πηγή: http://www.newsbomb.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.