Join Us On Facebook

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΩΛΕΙΤΑΙ... ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Μετα τον Σταυρίδη... ο Γκιωνάκης, σε φαρσοκωμωδία εξελίσσεται η αξιοποίηση των ακινήτων του δημοσίου αφού συμπεριλαμβάνουν ακόμα και το κτήριο του Υπουργείου Δικαιοσύνης αλλά και της ΓΑΔΑ στα προς πώληση ακίνητα, μάλιστα χαρακτηρίζονται ως φιλέτα από τους ενδιαφερόμενους...

"Έρχονται από το ΤΑΙΠΕΔ, δεν μας ενημερώνουν για τις προθέσεις τους ενώ είμαστε υποχρεωμένοι να τους δώσουμε ότι στοιχεία μας ζητήσουν" λέει στέλεχος του Υπουργείου....

Υπουργείο Δικαιοσύνης

ΔιεύθυνσηΜεσογείων 96
Ταχ. Κωδ.11527
ΔήμοςΑθηναίων
ΝομόςΑττικής

Κύριες Χρήσεις Σύμφωνα με το Γ.Π.Σ.

Το ακίνητο βρίσκεται στο Δημοτικό Πάρκο γνωστό και ως Σχολή Αστυνομίας, δίπλα από το πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων με συνολική έκταση που ξεπερνά τα 140 στρέμματα. Η κύρια χρήση της γύρω περιοχής είναι «Γενική Κατοικία».

Κύριες Υφιστάμενες Χρήσεις

Η περιοχή έχει χρήσεις υπερτοπικής εμβέλειας όπου στεγάζονται υπουργεία (Προστασίας του Πολίτη, Μεταφορών και Υποδομών, Ανάπτυξης) αλλά και εθνικής εμβέλειας όπως νοσοκομεία, πανεπιστήμια κλπ.

Δομημένες Επιφάνειες

Η επιφάνεια γης που ανήκει στο κτίριο αποτελεί τμήμα μιας συνολικής επιφάνειας 128.542τ.μ. Ειδικές πολεοδομικές διατάξεις έχουν εφαρμοστεί μέσω Προεδρικών Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων. Η συνολική δομημένη επιφάνεια του κτιρίου είναι 12.456.47τ.μ. που περιλαμβάνει 3,138.92τ.μ. υπογείων και 9,317.55τ.μ. υπέργειων κατασκευών.
Σημαντικές Αλλαγές:Τμήμα του υπογείου 1041τ.μ. έχει μετατραπεί για να φιλοξενήσει γραφεία. Η αλλαγή αυτή έχει εγκριθεί με Υπουργική Απόφαση.
Κάλυψη:3519.18τ.μ.
Ημερομηνία Κατασκευής:1984

Ποιοτικά Χαρακτηριστικά

Τυπικό κτίριο δημόσιας διοίκησης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.