Join Us On Facebook

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Το βραχιολάκι που φοράς…



Θα φορεθεί και μάλιστα σύντομα το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε υπόδικους, κατάδικους και κρατούμενους ούτως ώστε με αυτό τον τρόπο να ανοίγει η πόρτα των φυλακών και να επιτευχθεί και η αποσυμφόρησή τους. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια για το υπουργείο Εσωτερικών και τον Γιάννη Μιχελάκη ο οποίος στη διάταξη για το χαλκά στους κρατούμενους θα προσθέσει και κείνη της χρηματοδότησης των κομμάτων.

Κλείνει η κάνουλα για το κόμμα της Χρυσής Αυγής που δύσκολα θα δει από δω και πέρα να μπαίνει κρατικό παραδάκι στα ταμεία της ,ανοίγει όμως η πόρτα των φυλακών για κάποιους κρατούμενους. Ήταν μια διάταξη στο νομοσχέδιο Ρουπακιώτη την οποία είχε δει στην αρχή μουδιασμένα ο κόσμος αλλά τώρα γίνεται μάλλον πραγματικότητα.

Με την ηλεκτρονική επιτήρηση οι υπόδικοι ,κατάδικοι και προσωρινώς κρατούμενοι θα μπορούν να παίρνουν άδειες. Το λεγόμενο ηλεκτρονικό βραχιόλι θα τοποθετείται στο πόδι, για ευνόητους λόγους σε σημείο μη εμφανές, ώστε ο φυλακισμένος που θα βγαίνει έξω να μπορεί να εντοπιστεί ανά πάσα στιγμή.


Πηγή: http://www.zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.