Join Us On Facebook

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Χρυσή Αυγή: Για το έργο των σωφρονιστικών υπαλλήλων και τις συνθήκες στις ελληνικές φυλακές



Αύριο Παρασκευή ο Βουλευτής Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Λαγός Ιωάννης καταθέτει επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης για την τραγική κατάσταση του σωφρονιστικού μας συστήματος. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δίνουν στην κυριολεξία έναν τεράστιο αγώνα υπό αντίξοες συνθήκες για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Ο υπερπληθυσμός των φυλακών και ο ανύπαρκτος κρατικός παρεμβατισμός έχουν ισοπεδώσει κυριολεκτικά τις συνθήκες εντός των ελληνικών φυλακών. Εντός των ημερών μάλιστα κλιμάκιο βουλευτών του κόμματος θα επισκεφθεί τις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ θα κατατεθεί και πρόταση Νόμου για τη βελτίωση της παρούσης κατάστασης.
Προς  άρση κάθε πιθανής παρεξηγήσεως, διασαφηνίζουμε πως το σχόλιο σχετικά με την πισίνα στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού σε καμία περίπτωση δεν αφορούσε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, των οποίων το κοπιώδες και  κάτω από αντίξοες συνθήκες έργο αναγνωρίζουμε και τιμούμε και για το οποίο έμπρακτα έχουμε αποδείξει ότι είμαστε στο πλευρό τους .

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύγε!Επιτέλους και μια επερώτηση στη βουλή που φέρνει σε πρώτο πλάνο τη Σωφρονιστική Υπηρεσία και τους φύλακες και μόνο αυτούς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.