Join Us On Facebook

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Χρυσή Αυγή: Νέα «αποσυμφόρηση» των φυλακών, με αποφυλάκιση εγκληματιών, ετοιμάζει η συγκυβέρνηση!



Κάποιες πολύ περίεργες εξαγγελίες έκανε στη βουλή ο (από την αριστερά προερχόμενος) υπουργός Δικαιοσύνης της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης, Α. Ρουπακιώτης.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, είπε τα εξής: «Το επόμενο διάστημα θα φέρουμε νομοσχέδιο για την πιο γρήγορη αποφυλάκιση υπό όρους. Παράλληλα θα καταθέσουμε προς διαβούλευση τον νέο σωφρονιστικό κώδικα ενώ επεξεργαζόμαστε και νέο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά».
Χαρακτηριστικά επισήμανε, ότι «Συνολικά οι κρατούμενοι ανέρχονται σε 12.400 άτομα όταν η χωρητικότητα των φυλακών είναι για 9.000 άτομα», υπονοώντας ότι  θα αποφυλακιστούν οι… περισσευούμενοι, προφανώς στα πλαίσια μιας νέας «αποσυμφόρησης» των φυλακών, που είχαν πράξει και προηγούμενες κυβερνήσεις, με ολέθρια αποτελέσματα για τη δημόσια τάξη της χώρας, καθώς έβγαλαν έξω κατ’ επάγγελμα εγκληματίες. Κι όλα αυτά σε μια περίοδο μεγάλης έκρηξης της εγκληματικότητας!
Ωστόσο, η πιο «περίεργη» αναφορά του, ήταν στο γεγονός ότι «Στις ελληνικές φυλακές εκτίουν ποινή ισόβιας κάθειρξης 1.000 άτομα όταν στην Ολλανδία είναι 160 και στην Ισπανία 1.700». Τι εννοεί ο… ποιητής; Μήπως σκέπτεται να… καταργήσει τα ισόβια ή να αποφυλακίσει και τους ισοβίτες;
(ΥΓ): Το νέο νομοσχέδιο περί των ναρκωτικών τι χρειάζεται; Μήπως προωθούν και την αποποινικοποίηση της χρήσης τους; «Χασίς στις γλάστρες» που έλεγε και ο αλήστου πολιτικής μνήμης Jeffrey, αλλά δεν πρόλαβε να το κάνει; Κι ετοιμάζεται να το πραγματοποιήσει ο συμφοιτητής του (στα αμερικάνικα κολέγια) Α. Σαμαράς; Και μη χειρότερα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.