Join Us On Facebook

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Φιλεργατική διαθεσιμότητα


Είχε ενημερωθεί ΚΑΙ τηλεφωνικά η αρμόδια εισαγγελία καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού !!!

Ταυτόχρονα προχωρούν σε κινητοποιήσεις για την άδικη απόφαση του «φιλεργατικού» υπουργού που θέτει σε διαθεσιμότητα την διευθύντρια – η οποία την ημέρα της αποφυλάκισης δεν ήταν καν εκεί. – και δύο υπαλλήλους που εργάζονται επί σειρά ετών στην γραμματεία.

Πρόσφατος με άλλη γενναία απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου δικαιοσύνης τέθηκε σε διαθεσιμότητα νοσοκόμα που παρέπεμψε κρατούμενο για ιατρική εξέταση.

Το υπουργείο δικαιοσύνης μην μπορώντας να αντισταθεί στις πολιτικές και δημοσιογραφικές,  πιέσεις και προκλήσεις ξεσπά στους εργαζομένους και στα στελέχη των φυλακών του υπό κατάρρευση Ελληνικού κατ΄ευφημισμόν Σωφρονιστικού συστήματος.

Πηγή: Σ.Ε.Κ.Κ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Υπουργέ, ορίστε για άλλη μια φορά, τα αποτελέσματα απο την συνήθη τακτική σας, να οδηγείτε σε δημόσια διαπόμπευση και διασυρμό, εργαζόμενους που υπηρετούν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

http://crimesonair.blogspot.gr/2012/11/ ... _9693.html

Η πλέον εύκολες και αυτόματες διαδικασίες, όπως δείχνουν για εσάς, όχι αντανακλαστικά και αποφασιστικότητα δείχνουν, αλλά το αντίθετο.

Τα "κατά λάθος" και τις σκιές δυστυχώς, όχι εσείς τις αφήνετε να υπάρχουν, αλλά εσείς τι αναπτύσσετε και ειλικρινά λυπάμαι γι αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.