Join Us On Facebook

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Κραυγή από τις φυλακές Αλικαρνασσού - Σαν τα ζώα οι κρατούμενοι ...


Ανοίξτε τις φυλακές και στείλτε τους κρατούμενους στο εκτελεστικό απόσπασμα αναφέρει σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Αλικαρνασσού εκφράζοντας την έκδηλη αγωνία και την ανησυχία των εργαζομένων για τα όσα συμβαίνουν εντός των φυλακών με τους κρατούμενους - σε πολλές περιπτώσεις- να αντιμετωπίζονται σαν ... ζώα απο την Πολιτεία που αποδεικνύεται ανήμπορη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα το οποίο χαρακτηρίζεται ως ... βραδυφλεγής βόμβα. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρις αν και οι συνθήκες κράτησης στις φυλακές Αλικαρνασσού διατηρούνται ακόμα σε σχετικά αξιοπρεπές επίπεδο - συγκριτικά με άλλα σωφρονιστικά ιδρύματα - σωφρονιστικοί υπάλληλοι διαβλέπουν ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν με απρόβλεπτες συνέπειες αφού οι περικοπές λόγω οικονομικής κρίσης είναι δραστικές ενώ συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των κρατουμένων με το σωφρονιστικό κατάστημα να ασφυκτιά.

Τις ημέρες αυτές οι κρατούμενοι ανέρχονται στους 320 και στα κελιά συμβαίνει το αδιαχώρητο ενώ πολλοί από τους κρατούμενος που δεν υποστηρίζονται οικονομικά απο την οικογένειά του και αναγκάζονται να συτίζονται μόνο απο τις φυλακές κυριολεκτικά πεινάνε ...

Πηγή: http://www.prismanews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.