Join Us On Facebook

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Μακελειό με 44 νεκρούς σε φυλακή του Μεξικού


Η αιματηρή μάχη μεταξύ των αντίπαλων ναρκοκαρτέλ στο Μεξικό, δεν σταματά ούτε εντός των φυλακών. Χθες, τουλάχιστον 44 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ξεκίνησε συμπλοκή μεταξύ αντίπαλων συμμοριών που αξιοποίησαν πέτρες και χειροποίητα όπλα.

Συγγενείς των τροφίμων συγκεντρώθηκαν έξω από την φυλακή όπου σφαγιάστηκαν 44 κρατούμενοι, προκειμένου να μάθουν νέα για τους δικούς τους. 
Συγγενείς των τροφίμων συγκεντρώθηκαν έξω από την φυλακή όπου σφαγιάστηκαν 44 κρατούμενοι, προκειμένου να μάθουν νέα για τους δικούς τους.
Τρόφιμοι που ανήκουν στα αντίπαλα ναρκοκαρτέλ - του Κόλπου και των Ζέτας- ξεκίνησαν άγρια μάχη στην φυλακή της πόλης Μόντερεϊ, στα βόρεια της χώρας, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 44 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους. Στην μάχη χρησιμοποιήθηκαν πέτρες και χειροποίητα όπλα, ενώ ορισμένα από τα θύματα βρέθηκαν στραγγαλισμένα.


Οι δυνάμεις ασφαλείας δηλώνουν ότι έχουν ανακτήσει τον έλεγχο, ενώ διεξάγεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιοι από τους φρουρούς διευκόλυναν την συμπλοκή, με το να ξεκλειδώσουν τις πόρτες που χωρίζουν τις δυο πτέρυγες της φυλακής. Η τελευταία έχει σχεδιαστεί για 1500 τροφίμους και «φιλοξενεί» πάνω από 3000, δηλαδή υπερδιπλάσιο αριθμό.



Τέτοιου είδους αιματηρές συμπλοκές δεν είναι καθόλου ασυνήθιστες στο Μεξικό, όπου τον περασμένο Ιανουάριο, άλλοι 31 τρόφιμοι σκοτώθηκαν στην φυλακή της Αλταμίρα στο κρατίδιο Ταμολίπας όταν για μια ακόμη φορά, αντίπαλες συμμορίες επιτέθηκαν η μια στην άλλη με χειροποίητα όπλα και μαχαίρια.


Πηγή: http://www.ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.