Join Us On Facebook

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Μάκης, Λάκης και Άκης: Η παρέα του Κορυδαλλού προκαλεί γκρίνια και εντάσεις


Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πριν από μερικούς μήνες ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Μάκης Ψωμιάδης και ο Λάκης Γαβαλάς θα έρχονταν κοντά;
Κι όμως οι τρεις κατηγορούμενοι και κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού μοιράζονται κάτι κοινό: την έντονη δυσαρέσκεια των υπόλοιπων κρατουμένων που διαμαρτύρονται για προνομιακή μεταχείριση!
Οι τρεις τους φέρονται να συναντώνται καθημερινά στον προαύλιο χώρο των φυλακών και μάλιστα ο Κορυδαλλός βουίζει ολόκληρος για το «afternoon coffee time» της παρέας!
Ο Άκης και ο Λάκης είναι συγκρατούμενοι στην πριβέ έκτη πτέρυγα του Κορυδαλλού, ενώ αντίθετα ο Μάκης είναι κρατούμενος στη λιγότερη προνομιούχα πέμπτη πτέρυγατων κρατούμενων για οικονομικά εγκλήματα. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμποδίζει από το να απολαμβάνει προνόμια τα οποία δεν παρέχονται σε άλλους κρατούμενους, διαμαρτύρονται οι λοιποί φυλακισμένοι.
Χωρίς να κρύβουν τη δυσαρέσκεια τους, οι κρατούμενοι του Κορυδαλλού θυμίζουν το περιστατικό με το κινητό τηλέφωνο στον Άκη Τσοχατζόπουλο και κάνουν λόγο για πιο… λάιτ συνθήκες κράτησηςπου έχουν επιλεγεί για Τσοχατζόπουλο, Ψωμιάδη και Γαβαλά.
ΠHΓΗ: Real News μέσω star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.