Join Us On Facebook

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Επεχείρησε να «εισάγει» ηρωίνη στις φυλακές Λάρισας


Ναρκωτικά προσπάθησε να... «εισάγει» στις φυλακές Λάρισας ένας 26χρονος κρατούμενος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο κατάστημα κράτησης από τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι«ο 26χρονος, ο οποίος κρατείται στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας και εκτίει ποινή κάθειρξης 19 ετών για ληστεία και διακεκριμένη κλοπή, μεσημβρινές ώρες της 08-06-2012 επέστρεψε από μεταγωγή από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας και κρίθηκε ύποπτος για εισαγωγή ναρκωτικών. Για το λόγο αυτό διενεργήθηκε έλεγχος από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους κατά τη διάρκεια του οποίου στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 1,5 γραμμαρίων.

Επίσης, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στον χώρο κράτησης του, βρέθηκε επιπλέον μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 21,6 γραμμαρίων.

Η συνολική ποσότητα ηρωίνης κατασχέθηκε. Η σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας».

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

1 σχόλια:

;-) είπε...

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=203309

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.