Join Us On Facebook

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ο Ριζάι !!! - Ελεύθεροι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

ΤΕΛΟΣ... 
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ !!!



Παραδόθηκε τελικά με δική του απόφαση ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι, απελευθερώνοντας τους πέντε σωφρονιστικούς υπαλλήλους που κρατούσε ομήρους από χθες το βράδυ. Οι όμηροι είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως έγινε γνωστό, τελικά ο Ριζάι δεν κράταγε χειροβομβίδα, ούτε ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά, και τελικά μπλόφαρε, αφού είχε τυλίξει με ταινία ένα ραδιοφωνάκι και το έκανε να μοιάζει με C4.


Είχε προηγηθεί προηγηθεί ανεπιτυχής επιχείρηση των ΕΚΑΜ μαζί με δύο διμοιρίες των ΜΑΤ. Όπως έγινε γνωστό, τα ΕΚΑΜ έριξαν προειδοποιητικά πυρά και κροτίδες κρότου λάμψης και χημικά, ωστόσο η επιχείρηση απέβη άκαρπη. Επικράτησε μεγάλη ένταση, ακούστηκαν φωνές και ουρλιαχτά, ενώ ο Ριζάι παρέμεινε ταμπουρομένος στο διάδρομο του φυλακίου κοντά στην είσοδο μαζί με τους ομήρους. Αρχικά, είχε κρατήσει άλλον έναν υπάλληλο ο οποίος όμως κατάφερε να ξεφύγει, εκμεταλλευόμενος την αναστάτωση που προκλήθηκε. 



Τρεις συνεργούς εκτός φυλακής αναζητά η αστυνομία. Μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία έχουν στηθεί από την αστυνομία, στην ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας και άλλους νομούς της Στερεάς Ελλάδας, για τον εντοπισμό δύο υπόπτων αυτοκινήτων, που πιθανότατα τις πρώτες ώρες που ξεκίνησε το θρίλερ στις φυλακές του Μαλανδρίνου, περίμεναν τον Αλκέτ Ριζάι για να τον παραλάβουν. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.