Join Us On Facebook

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στις φυλακές Κέρκυρας!


«Υψίστης  ασφαλείας» θεωρούνται οι φυλακές της Κέρκυρας, αλλά τα ναρκωτικά… πάνε κι έρχονται κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων και μάλιστα γίνεται διακίνηση σε κρατουμένους με όλα τα είδη και σε ιδιαίτερα μεγάλα ποσότητες!


Ο αιφνιδιαστικός  έλεγχος που έγινε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους το πρωί της Κυριακής στον χώρο κράτησης ενός 26χρονου Αλβανού υπόδικου για υποθέσεις ναρκωτικών, απέδειξε ότι συνέχιζε και στη φυλακή την ίδια «δουλειά»! Κρυμμένες σε διάφορα σημεία, βρέθηκαν συνολικά εννέα συσκευασίες που περιείχαν 71,4 γραμμάρια ηρωίνης, 6,4 γραμμάρια κοκαΐνης και 9,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Σε βάρος του νεαρού αλλοδαπού σχηματίστηκε από την Ασφάλεια νέα δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.



Ωστόσο, το αλισβερίσι δεν τελείωσε  εκεί… Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανακάλυψαν άλλη μια συσκευασία με ναρκωτικά, αυτή τη φορά στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος κράτησης. Η συσκευασία περιείχε περίπου 40 γραμμάρια ηρωίνης και παραδόθηκε στην Ασφάλεια Κέρκυρας, που διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει ποιος την είχε αφήσει εκεί και με ποιο σκοπό.

Πηγή: www.protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.