Join Us On Facebook

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Επέμβαση των ΕΚΑΜ στις φυλακές Μαλενδρίνου

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκονται οι πολύωρες διαπραγματεύσεις στις φυλακές Μαλανδρίνου μεταξύ του αλβανού βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι και των υπευθύνων του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο Ριζάι, μαζί με άλλους δύο φυλακισμένους κρατούν ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Αυτή την ώρα επιχειρείται επέμβαση από τους άντρες των ΕΚΑΜ στις φυλακές. Ακούγονται Πυροβολισμοί.Μετά από 16ωρες διαπραγματεύσεων δόθηκε εντολή στις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να εισβάλουν στο σωφρονιστικό κατάστημα. 



Το θρίλερ ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου όταν λίγο μετά τις 21:00 σήμανε συναγερμός. Ο Αλκέτ Ριζάι που κρατείται στις φυλακές, με τη βοήθεια δυο συγκρατούμενών του συνέλαβαν σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες πήραν ως ομήρους δυο υπαλλήλους, ενώ κατά άλλες πηγές τέσσερις. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το είδος και η ποσότητα οπλισμού που ενδεχομένως φέρει ο διαβόητος βαρυποινίτης και οι συνεργοί του. 



Με την κάλυψη των ομήρων ο Αλκέτ Ριζάι και οι δυο συγκρατούμενοί του έφτασαν μέχρι το φρουραρχείο των φυλακών, μόλις πέντε μέτρα μακριά από την περίφραξη. Ταμπουρώθηκαν σε ένα μικρό χώρο και απειλούν να σκοτώσουν τους ομήρους αν δεν τους δοθεί αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγουν. 

Μέχρι αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η κρίσιμη διαπραγμάτευση, προκειμένου να δοθεί τέλος στο θρίλερ. Στις φυλακές Μαλανδρίνου έσπευσε εισαγγελικός λειτουργός που επιβλέπει τη διαπραγματευτική διαδικασία, ενώ παρών είναι και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Μάριος Σκανδάλης. Η ηγεσία του υπουργείου είναι ενήμερη και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της ΕΚΑΜ, ενώ το σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου και τη γύρω περιοχή έχουν κυκλώσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα, έχουν κληθεί στην εργασία τους και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.

Πηγή: http://www.real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Ομάδα internet 2012 © Σ.Ε.Κ.Κ.Κ.